Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi

Son zamanların en popüler kalıcı fondötenlerinden biri olan Estée Lauder markasına ait Double Wear’ı sizler için inceledik. İşte Estée Lauder Double Wear fondötenin ayrıntılı incelemesi…

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2018 07:21 GÜNCELLEME 06.04.2018 10:17 Güzellik
Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi
Estée Lauder Double Wear fondöten incelemesi

Günlük makyajınızın kalıcı olması ve cildinizi güneşten korumak için birden fazla ürün kullanmanıza gerek yok. Dünyaca ünlü kozmetik markası Estée Lauder, içerisinde 30 SPF içeren aynı zamanda 24 saat kalıcılığı olan fondöten üretti. Sizler için  bu fondöteni detaylı bir şekilde inceledik.

İşte Estée Lauder Double Wear fondöten...

- Fondötenin ilk başta yapısı kalın gibi görünse de ıslak bir sünger yardımıyla uygulandığında istediğiniz inceliği elde edebilirsiniz.

- Ürünün bir diğer olumlu özelliği ise uzun süre kalıcı olmasıdır. Üzerinde 24 saat kalıcı olduğu söylense de 48 saate kadar dayandığı kullanıcılar tarafından test edilmiş.

- Özel günlerin vazgeçilmezi haline gelen bu fondöten kuru ciltler için pek de uygun değildir. Mutlaka kullanmadan önce bir nemlendirici uygulanmalıdır.

- İçerisinde bulunan 30 SPF sayesinde, güneş koruyucu kullanmanıza gerek kalmayacak.

- 5 farklı renk seçeneği ile kolayca cildinize uygun renk tonunuzu bulabilirsiniz.

- Fondötenin ambalajı pek de sevilmemiş. Dökülerek kullanılan bir şişesi olan bu ürün çok fazla kullanmanıza çabuk bitmesine yol açabilir.

- Ancak ürünün kapatıcılığı oldukça başarılı. Tüm sivilce izlerini, lekeleri, gözaltı morluklarını kolayca örtebilirsiniz.

Ürünün şuanda raf fiyatı 230,00 TL’dir.

YORUMLAR 2
  • gulnaza 5 yıl önce Şikayet Et
    cok guzal banda istihorum ama nardan bolcam
    Cevapla
  • Hatice Yıldırım 6 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zamandır bir dermokozmetik markası olan Pharmaceris in fondötenini kullanıyorum çok memnunum fiyatı da bu ürünün yarısı kadar,tavsiye ederim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR