En iyi ve etkili çatlak kremleri

Vücudunuzun belirli bölgelerinde oluşan çatlakları gidermek için piyasada bulunan etkili çatlak kremlerini kullanabilirsiniz. Sizler için en iyi ve en etkili çatlak kremlerini araştırdık. İşte çatlakları kısa sürede geçiren kremler...

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2018 07:47 GÜNCELLEME 23.08.2019 09:11 Güzellik
En iyi ve etkili çatlak kremleri
En iyi ve etkili çatlak kremleri

Çatlak, cildin ani değişikliklere maruz kalması sonucu deri altındaki damarların ortaya çıkmasıdır. Genellikle ilk başta kırmızı renkteyken daha sonra gri veya beyaz renge doğru döner. Genetik yapı farklılıkları nedeniyle çatlakların oranı kişiden kişiye değişir. Özellikle anne adaylarının hamileliğin son zamanlarında yaşadığı bu sorun, aşırı kilo alıp verme ve şok diyetler sonrasında da meydana gelebilir. Oluşan bu çatlakları gidermek için piyasada bulunan etkili kremleri kullanabilirsiniz. Bu yöntem herhangi bir tıbbi bilgi gerektirmez. 

Kısa sürede çatlak problemini ortadan kaldıran ürün önerisi sadece yasemin.com'da!

İşte çatlakları gideren en etkili 3 krem:

1-Bonie Çatlak Kremi 80 TL

 Özellikle anne adaylarına doktorlar tarafından daha çatlaklar oluşmadan önerilen bu krem, oluşan çatlakların renklerinin görünümünü kısa sürede azaltıyor. Diyete başlamadan önce çatlak oluşmaması için de kullanabilirsiniz. Kullananlar tarafından %96 oranında başarı sağladığı söyleniyor.

 

 

 

2- Lierac Çatlak kremi 47,00 TL

Aşırı kilo kaybı sonrasında karın bölgesinde oluşan çatlakları kısa sürede geçiren mucizevi krem. Cildin eski görünümüne  dönmesine yardımcı olarak, içerisinde bulunan sarmaşık özü sayesinde yeni çatlakların oluşmasını engelliyor.

 

 

 

 

3-Mustela Maternite Stretch Marks Prevention 174,00 TL

Hamileliğin 4. ayından itibaren kullanılması önerilen bu krem, cildin lif üretmesine yardımcı olarak oluşan çatlakları kısa sürede yok eder. Aynı zamanda nemlendirerek cildin yumuşak olmasını sağlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR