İstenmeyen tüyleri yok eden yöntem

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için deneyebileceğiniz birçok yöntem vardır. Peki, istenmeyen tüylerden kurtulmak için ceviz kabuğu kürünü denediniz mi? İşte sizler için Rus kadınlarının güzellik sırlarından biri olan, istenmeyen tüyleri yok eden ceviz kabuğu kürü...

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2018 07:33 GÜNCELLEME 13.05.2018 08:23 Güzellik
İstenmeyen tüyleri yok eden yöntem
İstenmeyen tüyleri yok eden yöntem

Güzelliğe gölge düşüren istenmeyen tüylerden kurtulmak için bilinen birçok yöntem vardır. Sizde istenmeyen tüy sorunundan doğal yollar ile kurtulmak istiyorsanız bu haber tam size göre! Rus kadınlarının sürekli uyguladığı bu yöntem sayesinde zamanla kıl kökleriniz zayıflayacak ve bir daha çıkmayacak.

İşte Rus kadınlarının istenmeyen tüylerinden kurtulmak için uyguladıkları ceviz kabuğu kürü:

MALZEMELER:
-
Ceviz kabuğu,
- Su

UYGULANIŞI:
Ceviz kabuklarını küle dönüşene kadar yakın ve oluşan külleri soğuması için biraz bekletin. Küller soğuduktan sonra bir kabın içerisine alın ve su ekleyerek krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Krem kıvamına gelen külleri 12 saat boyunca bekletin. Daha sonra külleri, istenmeyen tüylerin olduğu bölgeye sürün ve yarım saat kadar bekletip sıcak su ile durulayın. Günde 3 defa kullanacağınız bu karışım, çok geçmeden kıl köklerinizi zayıflatarak istenmeyen tüy sorununuzu ortadan kaldıracaktır. 

NOT: Tüylü olan bölgeye uygulandığı zaman daha iyi sonuç verecektir.

YORUMLAR 1
  • Esma 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapan deneyen varmı bende de hormon bozukluğundan çıkan tüyler var nolur cevap
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR