Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi

Allık, cildin sağlıklı ve canlı görünmesi için kullanılan bir kozmetik ürünüdür. Sizler için son zamanlarda kozmetik dünyasında adını sıkça duyduğumuz Maybelline markasına ait Master Blush allık paletini detaylı bir şekilde inceledik. İşte Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi...

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2018 07:41 GÜNCELLEME 22.05.2018 11:05 Güzellik
Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi
Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi

Kusursuz makyajın son dokunuşunu yapan allık, cildin sağlıklı ve aydınlık görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda elmacık kemiklerinin de belirginleşmesini sağlar. "Yasemin.com" ekibi olarak son zamanların en popüler allık paleti olan Maybelline markasının Master Blush ürününü tüm ayrıntılarıyla birlikte inceledik. 

İşte Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi:

Paletin içerisinde dört farklı toz ürün yer alıyor. Oldukça yoğun pigmentasyona sahip olan ürünleri fırçanın yalnızca ucuna hafif alarak muhteşem sonuçlar elde edebilirsiniz. 

Üstelik allığın içerisinde hafif simler bulunduğundan highlighter kullanmanıza gerek kalmaz.

Makyaj tercihinize göre ister şeftali tonu, isterseniz de vişne çürüğü tonlarında allık sürmek istiyor ve makyaj çantanız da birden fazla allık taşımak istemiyorsanız, bu palet tam da size göre. Özellikle seyahatler için oldukça ideal bir palet. 

Genellikle toz ürünlerin uçup gitmesi can sıkıcı olabilir. Ancak bu palette bu durum söz konusu değil. Sürdüğünüz andan itibaren tüm gün boyunca yanaklarınızda rengi taşıyabilirsiniz.

Ürünün fiyatı ise 45,00 TL, ancak indirim zamanlarında 30 TL'ye kadar düşüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR