Dalgalı saç nasıl yapılır?

Yüksek ısılı işlemler uygulamadan dalgalı saçlar nasıl yapılır, sizler için araştırdık. İşte birbirinden farklı 3 teknik ile dalgalı saç yapımı...

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2018 07:02 GÜNCELLEME 24.05.2018 07:52 Güzellik
Dalgalı saç nasıl yapılır?
Dalgalı saç nasıl yapılır?

Saçlarınıza şekil vermek için kullandığınız yüksek ısılı cihazlar, saçların nemini kaybetmesine ve yıpranmasına neden olur. "Yasemin.com" ekibi olarak saçlarınıza zarar vermeden muhteşem dalgalar yapmanız için sizlere 3 farklı yöntem derledik. 

İşte saçları doğal bir şekilde dalgalandırmanın 3 farklı yolu:

Eğer kıvırcık saçlarınız varsa duştan çıktıktan sonra, saçınızı tarayın ve olabildiğince yukarıdan at kuyruğu yapın. Ardından saçlarınızı kurutun ve tekrar tarayın. Saçınızı açtığınızda dalgalı bir görünüm elde edeceksiniz.

Düz saçlara sahip kadınlar ise, önce saçlarına dalga belirginleştirici köpük uygulamalı ve ardından saçları kendi içinde bukleler yaparak kurutmalı. 10 dakika kadar bekledikten sonra açılan buklelerin, hacimli ve doğal dalgalar olduğunu göreceksiniz.

Dalgalı saçlara sahip olan kadınlar ise, saçlarının dalgalarını belirginleştirmek için saçlarını kulak hizasından örüp, kurutarak dalgaları belirginleştirebilir.

YORUMLAR 3
  • Mékiyé G. 5 yıl önce Şikayet Et
    Düz saçlar; Banyodan çıkınca AZ kurumuş olduğu an örün.Banyo gece ise yarına kadar bekleyip açın.Ne kadar bekleme o kadar çok belirginlik ;) Normal gün içerisinde ise aymısın yarına kadar gidecek biyeriniz olmadıkça gidin. Dip Not: Örgüleri çoğaltmak dalgalı daha fazla oluşturur.
    Cevapla
  • İlayda Ç. 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım pırasa gibi düzdür artık insan sıkılıyor sürekli bir şeyler yapmak istiyorum ama yıpranıyor ve artık yanmıştı resmen saçlarım denemediğim hiç bir şey kalmadı en son patentli keratin olduğu için liquid keratine güvendim aldım iyiki almışım saçlarım düzeldi ve saçımı yaparken koruması için keratin fön sütü var kokusuna hayranım saçlarımı artık hep pırasa haliyle kullanmaktan kurtardılar beni.
    Cevapla
  • Ayşen H. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben yuksek isili islemler uygulayip saclarimi kismen yipratiyordum sonrasinda da keratin eczanesinden aldigim saf keratinle saclarimi onariyordum bunu da bir denerim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR