Kuru ve yıpranmış saçlar için doğal maske

Kuru ve yıpranmış saçlar için evde yapabileceğiniz doğal maske tariflerini sizler için araştırdık. İşte evde kolaylıkla yapabileceğiniz kuru saçlara özel maske tarifi...

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2018 07:24 GÜNCELLEME 21.06.2018 08:06 Güzellik
Kuru ve yıpranmış saçlar için doğal maske
Kuru ve yıpranmış saçlar için doğal maske

Kuru saçlara sahip kişilerin en büyük sıkıntılarından biri saçlarının çabuk kırılması, cansız ve sönük görünmesidir. Bu durumdan şikayetçi olan kişilerin saçlarına ayrı bir bakım yapması ve nemlendirmesi gerekir. "Yasemin.com" ekibi olarak, kuru saçlara sahip kişiler için en etkili bakım maskesini araştırdık.

İşte kuru saçlar için evde kolaylıkla yapabileceğiniz maske tarifi:

MALZEMELER:
- 3 yemek kaşığı yoğurt,
- 1 tatlı kaşığı bal,
- 1 çay kaşığı elma sirkesi,
- 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı

UYGULANIŞI:
Tüm malzemeleri bir kabın içerisinde karıştırın ve duş aldığınız zaman saçlarınızı duruladıktan sonra bu karışımı saçlarınıza masaj yaparak uygulayın. 15 dakika kadar beklettikten sonra soğuk ya da ılık su ile saçlarınızı durulayın.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Meryem 4 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım uzun bir süredir yıpranmış hâldeydi. Bir sürü bakım ürünü, kür vs. denedim ama etki etmedi. Keratinin saçın temel maddesi olduğunu öğrenince saçıma keratin bakımı yapmaya karar verdim. İnternette patentli doğal keratin bakım seti olan liquid keratine denk geldim. Alıp kullandım ve çok faydasını gördüm. Saçlarımı düzeltti ve gürleştirdi.
    Cevapla
  • meral 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim saçım mat yıkıyorum yapıyorum saçlarımı çok güzel ama kısa bir süre içinde sönüyor saçlarım ve yine o mat paspal saçlarım geri geliyor bir süredir patentli keratin kullanıyordum saçlarım baya toparladı kendini şekil vermesem bile hoş duruyor parlıyor saçım etrafımdan da hep bunu duymaya başlayınca çok mutlu oldum ürünlerim bitti bir süre de alamadım şimdi yeni sipariş verdim saçlarım hala yumuşacık ve hiç bir etki azalması bile olmadı baya kalıcı oldu tabi 2 aydır falan kullanamadım bütçe durumundan kaynaklı olarak bu etki benim için süper bişey liquid keratinle tanışmak çok iyi geldi saçıma da banada.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki nerelerde bulabiliriz liguid keratini
    Cevapla
  • banu 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçlarım sürekli işlem yapmam yüzünden çok yıpranıyor ya hafif yanıklar da var bu sebeple artık kuaförüm bile dokunmak istemiyor saçlarıma bir süre rahat bırakmamı kestirmemi falan söylüyor sürekli düzelmesi için saçıma ısı ile birşeyler yapmayı bıraktım biraz toparlasın diye ama olmadı kestirmeyince sırf kestirmemek için herkesden duyduğumu denedim saçlarım da maskeler aldım evde kendim yaptım ama yok yine olmadı en son internette liquid keratinle karşılaştım onu da aldım hemen denemek için ve çözümü bulmuş oldum tarif ettikleri şekilde kullanmaya başlayınca saçlarım kendini toparlamaya başladı 1 ayı biraz geçti sanırım saçlarım yumuşuyor ve daha canlı görünmeye başladı daha devam ediyorum
    Cevapla
  • irem 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim saçlarım çok kuru ya tararken falan çıt çıt kopuyor sürekli maskeler aldım evde karışımlar yaptım olmadı şimdi patentli keratin kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor önce likit keratin yüklüyorum sonra maskesini ve kremini kullanıyorum yumuşacık ve güçlü saçlarım var artık kopma falan da olmuyor.
    Cevapla
  • Pınar 5 yıl önce Şikayet Et
    Henüz denemedim şimdi deniycem kötü bu sonuç almak istemiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR