Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri nelerdir, sizler için araştırdık. İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4 güçlü karakterinin en sevilen kombinleri...

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2018 07:17 GÜNCELLEME 22.06.2018 08:08 Moda
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri
Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri

Son zamanların en beğenilen dizilerinden biri olan Ufak Tefek Cinayetler, başladığı günden beri karakterlerin tarzları ile oldukça konuşuluyor. "Yasemin.com" ekibi olarak, sizler için Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4 güçlü kadın karakterlerinin en beğenilen kombinlerini araştırdık. 

İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisinin en beğenilen kombinleri ve detayları:

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Oya karakterinin oldukça beğenilen elbisesi JU Istanbul fiyatı ise 3.900 TL'dir. 26. bölüme damga vuran beyaz elbisesi ise Zeynep ATEŞ tasarımı olup çantası Rossea, ayakkabıları ise Nine West markalarına aittir. 25. bölümde çok konuşulan pembe takımı ise Bershka markasına ait olup, ceketi 120 TL pantolonu ise 90 TL'dir.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Pelin karakterinin 31. bölümde giydiği ve oldukça beğenilen yağmurluğu ve gömleği Touché markasına ait ve yağmurluğun fiyatı 350 TL gömleğin ise 150 TL'dir.  25. bölümde giydiği renkli bluzu ise TrendyolMilla, fiyatı ise sadece 30 TL. Son olarak 24. bölümde en çok beğenilen mor sweatshirt ve sarı mont kombini ise sweatshirt TrendyolMilla markasına ait ve fiyatı 30 TL, sarı montu ise Şebnem Günay imzalı ve fiyatı 990 TL, çantası ise Bera Desing 850 TL'dir.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Merve karakterinin 31. bölümde giydiği elbise Adil Işık imzalı, 29. bölümde giydiği elbise ise İpekyol, ceketi ise Deryaözalp Atölye'den fiyatı ise 500 TL'dir. 25. bölümde oldukça konuşulan sahnede giydiği sarı bluzu ise Özlem Süer imzalı olup fiyatı ise 795 TL'dir.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arzu karakterinin 24. bölümde giydiği elbisesi Adil Işık imzalı olup fiyatı 150 TL'dir. 30. bölümde giydiği ve oldukça beğenilen elbisesi ise Forever New Türkiye markasına ait ve fiyatı 480 TL'dir. 29. bölümde giydiği, sade ve şık görüntüsüyle beğenilen tulumu ise Mudo ve fiyatı 230 TL'dir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR