Saç renginizi değiştirmeden önce kuaföre sormanız gereken 4 soru

Saç renginizi değiştirmeden önce kuaförünüze sormanız gereken en önemli 4 soruyu sizler için araştırdık. İşte saç renginizi değiştirmeden önce kuaförünüze sormanız gereken 4 soru...

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2018 07:06 GÜNCELLEME 04.07.2018 08:10 Güzellik
Saç renginizi değiştirmeden önce kuaföre sormanız gereken 4 soru
Saç renginizi değiştirmeden önce kuaföre sormanız gereken 4 soru

Saç rengi değiştirmek kadınlar için oldukça kaygılı bir durumdur. Saç renginin teninize uyup uymamasından, saçınızın ileride çıkaracağı masraflara kadar birçok problem oluşturabilir. "Yasemin.com" ekibi olarak, saç renginizi değiştirmeden önce kuaförünüze sormanız gereken 4 soruyu sizler için derledik. 

İşte saç renginizi değiştirmeden önce kuaförünüze sormanız gereken 4 soru:

Bu saç rengi tüm saç tipleri için ideal mi? 

Tercih ettiğiniz saç rengi katalogda görünen renk gibi sizin saçınızda da aynı durup durmaması önemli bir faktördür. Eğer kendiliğinden kalın ve kıvırcık telli saçlara sahipseniz bu tip saçların rengi absorbe etme süresi biraz zaman alabilir.

İlerleyen zamanlarda bu saçın bakımı için masraf olacak mı?

Tercih ettiğiniz saç tipinin ve renginin bakım masrafları işlemden daha fazla olabilir. Bu yüzden öncesinde kuaföre bu soruyu sormanızda fayda var.

Bu rengin saçımda nasıl duracağını görebilir miyim?

İstediğiniz rengin saçınızda nasıl duracağını boyatmadan görmek istiyorsanız saç tebeşiri ya da sprey gibi ürünler kullanabilirsiniz.

Tekrar boyatmak istenildiğinde evde aynı renk tutturulabilir mi?

Saçınızı kuaförde boyattıktan sonra zamanla açılan rengi evde kendiniz boyamak istediğinizde yapmanız gerekenleri kuaförünüze danışmalısınız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR