Paperbag pantolonları doğru kombinleme tüyoları

Paperbag pantolon kombinlenirken dikkat edilmesi gerekenleri sizler için araştırdık. İşte paperbag pantolon kombinlerken dikkat etmeniz gerekenler...

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2018 07:35 GÜNCELLEME 03.07.2018 07:53 Moda
Paperbag pantolonları doğru kombinleme tüyoları
Paperbag pantolonları doğru kombinleme tüyoları

Son zamanlarda oldukça sık tercih edilen paperbag pantolonlar, doğru kombinlenmediği zaman görsel olarak kötü bir görüntü oluşturur. "Yasemin.com" ekibi olarak, sizler için paperbag pantolonların doğru kombinlenme tüyolarını araştırdık.

İşte paperbag pantolon kombinlerken dikkat etmeniz gerekenler:

- Paperbag pantolonu kombinlerken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan biri üstüne giyeceğiniz parçanın vücuda oturan dar bir parça olmasıdır.

- Papeerbag pantolonun üzerine giyeceğiniz kıyafeti mutlaka pantolonun içerisine sokun. Bu sayede hem daha şık hem de daha orantılı bir görünüm oluşturacaksınız.

- Paperbag pantolonun üzerine asla uzun bir üst giymeyin. Paperbag pantolonun üzerine giyeceğiniz uzun üst giyim hatası oluşturacaktır.

- Paperbag pantolonların üzerine en çok yakışan parçalardan biri crop top bluzlardır. Crop top bluzlar hem bel kıvrımlarınızı daha iyi gösterecek hem de pantolonu daha doğru kullanmanızı sağlayacaktır. 

- Paperbag pantolonlar sizi kısa göstereceği için daha uzun görünmek istiyorsanız altına topuklu ayakkabı giyebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR