En iyi ıslak görünüm veren fondötenler

Cildin sağlıklı ve nemli görünmesini sağlayan ıslak makyaj, son yıllarından trendleri arasında yerini aldı. Sizler için bu makyajı kolaylaştıracak ıslak görünümlü fondötenleri araştırdık. İşte en iyi ıslak görünüm veren fondötenler...

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2018 07:00 GÜNCELLEME 11.07.2018 08:50 Güzellik
En iyi ıslak görünüm veren fondötenler
En iyi ıslak görünüm veren fondötenler

Yaz aylarında hafif ten makyajını sevenlere müjdeli haber! Güneşin etkisiyle cildinizin tatilde ışıl ışıl ve sağlıklı görünmesi için stobing tekniğiyle ıslak makyaj yapabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için kozmetik dünyasındaki ıslak görünüm veren fondötenleri araştırdık.

İşte en iyi ıslak görünüm veren fondötenler:

1- SHISEIDO Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation / 229,00 TL

Shiseido’nun kusursuz görünüm ve parlaklık vaad eden bu fondöteni ile muhteşem bir yaz makyajı yapabilirsiniz. Cildin tüm kusurlarını tek uygulamada kapatarak doğal bir görünüm sağlıyor. Ayrıca ürünün en belirgin özelliği ise gün boyu kalıcı olması. Dokuz farklı renk seçeneğiyle cilt tonunuza en yakın ürünü kolayca bulabilirsiniz.

2-NARS Sheer Glow Foundation Fondöten / 195,00 TL

Islak makyaj denildiğinde ilk akla gelen Nars Sheer Glow fondöeni, cildi nemlendirerek doğal bir ten makyajı yapmanıza yardımcı olur. Işık efekti vererek cildin daha sağlıklı ve daha parlak görünmesini sağlıyor. 

3-Clinique Even Better Glow Makeup Fondoten SPF 15 / 149,00 TL

Clinique markasının Even Better Glow Fondöteni, ciltteki kusurları kapatırken aynı zamanda içerisinde bulunan C vitamini sayesinde bakım yapar. Parlama yapmadan cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarır. 

4-Loreal Paris Lumi Magique Fondöten SPF18 / 40,00 TL

Uygun fiyatlı ıslak görünüm veren bir fondöten arıyorsanız Loreal Paris Lumi Magique Fondöten tam size göre. Cilt üzerinde maske eskisi yaratmadan ışıltılı bir görünüm sağlıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR