Rotaya göre makyaj nasıl yapılır?

Gideceğiniz yere göre makyaj seçiminiz nasıl olmalı? İşte rotaya göre makyaj önerileri…

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2018 07:04 GÜNCELLEME 12.08.2018 10:32 Güzellik
Rotaya göre makyaj nasıl yapılır?
Rotaya göre makyaj nasıl yapılır?

Konu tatil bile olsa kadınlar makyaj yapmaktan vazgeçemezler. Kadınlar sürekli güzel ve bakımlı görünmek isterler.Bu yüzden yılın en sıcak günlerde tatile ihtiyacımız olduğuna göre hemen bavula rotamıza göre makyaj malzemesiyle tek bir far paleti alarak yapabileceğiniz göz makyajı ipuçlarını sıraladık.

ÇEŞME



Tatil için tercihinizi Çeşme’den yana kullananlara özel bir önerimiz var. Urban Decay’ın yaz aylarına özel çıkardığı palet ‘Born To Run far’dan pembe tonlarını kullanarak muhteşem bir göz makyajı yapabilir, Çeşme’nin sıcak yaz günlerine uyum sağlayabilirsiniz. 

BODRUM



Masmavi gökyüzünün denizle buluştuğu Bodrum’da bronzlaşmamak mümkün değil.  Bronz teninizle buluşan koyu kahverengi biz göz makyajı yaparak gözlerinize derinlik katabilirsiniz. Bunun için 'Urban Decay Born To Run' paletindeki bronz tonları kullanabilirsiniz.

BOZCAADA

Ülkemizin en güzel adalarından biri olan Bozcaada’nın zamanı durduran rüya gibi kumsalları, kendinizi kaybedebilirsiniz. Nefes kesen gün batımına uyum sağlamak isterseniz: 'Urban Decay Born To Run' paletinden turuncu ve mercan tonlarını kullanabilirsiniz.

KAŞ



Muhteşem koyların turkuaz rengi sularında kaybolmamak elde değil. Muhteşem doğasına uyum sağlamak, eğlenmek isterseniz 'Urban Decay Born To Run' paletinden metalik yeşil ve toprak tonlarını birlikte kullanarak kusursuz bir göz makyajı elde edebilirsiniz.

DATÇA


Sessiz, sakin ve muhteşem koylarında huzur bulup kendinizden geçebilirsiniz. Begonvilerle dolu olan labirent sokaklarına 'Urban Decay Born To Run' paletindeki mor renklerle muhteşem uyum sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR