Kirpikleri uzatan en iyi serumlar

Kirpiklerinizi sağlıklı bir şekilde uzatmak ve hacimli görünmesini sağlamak için kozmetik dünyasındaki serumları kullanabilirsiniz. İşte en iyi kirpik serumları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2018 07:48 GÜNCELLEME 14.08.2018 08:08 Güzellik
Kirpikleri uzatan en iyi serumlar
Kirpikleri uzatan en iyi serumlar

Kirpik serumu, içerisinde bulunan özel formülasyonlar sayesinde kirpikleri kısa sürede uzatır ve hacimli görünmesine yardımcı olur. İpek kirpik veya kirpik lifting gibi popüler kimyasal uygulamalar yerine kirpik serumlarını kullanarak da kirpiklerinizi olduğundan daha uzun ve kıvrık gösterebilirsiniz. 'Yasemin.com Güzellik' ekibi oalrak sizler için kozmetik dünyasındaki kirpik serumlarını detaylı bir şekilde inceledik.

1-Dior Diorshow Maximizer 3D Triple Volume Plumping Lash Primer

Dior kozmetik markası son yıllarda çıkardığı maskaralar ve kozmetik ürünlerle konuşuluyor. Ancak kullandığınız maskara öncesi hem kirpiklere bakım yapan hem de dökülmesini önleyen bu ürün kirpiklere maksimum uzunluk sağlıyor. Gece yatmadan veya maskara uygulamadan önce bu serumu uyguladığınızda kısa süredeki değişimi fark edeceksiniz.

Fiyatı: 237 TL

2-Lilash Purified Eyelash Serum

Kirpik köklerinizi güçlendirerek kısa sürede hacimli ve uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz.6 hafta düzenli olarak kullanıldığında takma kirpik etkisi yaratıyor.

Fiyatı:899 TL

3-Mavala Double-Lash

Kirpik bakımı denildiğinde akla ilk gelen serumlardan biri olan Mavala Double Lash, kirpikleri koruyarak hem dökülmesini önlüyor hemde hızla uzamasına yardımcı oluyor.

Fiyatı: 138 TL

4-Shiseido Full Lash Volume Serum

Çıkardığı kaliteli ürünler ve özel formülasyonlarla kozmetik dünyasına adını altın harflerle yazdıran Shiseido, kirpikleri uzatma ve güçlendirme etkili çıkardığı serumla da muhteşem görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. 

Fiyatı: 190 TL

YORUMLAR 1
  • Kader 4 yıl önce Şikayet Et
    Serumlar çok pahalı...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR