Hızlı saç uzatan doğal yöntemler

Saçlarınızın sağlıklı bir şekilde hızlıca uzamasını istiyorsanız bu haber tam size göre. Sizler için hızlı saç uzatan doğal yöntemleri araştırdık. İşte saç uzatan doğal yollar...

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2018 08:19 GÜNCELLEME 26.08.2018 08:41 Güzellik
Hızlı saç uzatan doğal yöntemler
Hızlı saç uzatan doğal yöntemler

Bakımlı, canlı, parlak ve uzun saçlara kim sahip olmak ister misiniz? Evde yapacağınız birkaç doğal yöntemle saçlarınızın hızlıca uzamasını sağlayabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak saçlarını kestirdiğinden pişman olan kadınlara özel doğal saç kürlerini araştırdık. 

İşte hızlı sağlıklı saç uzatmanın yöntemleri:

 Saçlarınızın doğal uzaması için en doğal yolu yumurta; Yumurta akını saçınızın her tarafına sürün ve streç filmle saçınızı sarın. Bu şekilde bir saat bekleyin. Daha sonra saçlarınızı kullandığınız şampuan ile yıkayın. Bu yöntem sayesinde saçlarınız daha güçlü uzayacak.

 Saçlarınızı tarayarak saç diplerine masaj yapmış olacaksınız. Aynı zamanda kan akışını hızlandıracaksınız. Böylece saçlarınız beslenecek ve daha sağlıklı uzayacak.

Üçer damla biberiye yağı, jojoba yağı ve lavanta yağına, ikişer damla kekik ağacı yağı ve sedir ağacı yağını karıştırın. Oluşan yağ karışımını kısık ateşte ısıtıp, saç diplerinize masaj yaparak yedirin.

Saçlarınızı hızlı uzatacak bir diğer yöntem; haşlanmış patatesin suyu, bal ve yumurta sarısını karıştırarak oluşturduğunuz maskeyi, saç diplerinizden başlayarak aşağıya doğru uygulamalısınız. Bu maske ile saçlarınız hem hızlı uzayacak hem de nemli saçlarınız olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR