Kırmızı ruj sürmenin incelikleri

Her kadının makyaj koleksiyonunda mutlaka bulunması gereken kırmızı ruj, dudakları kalın ve dolgun gösterir. Ancak bazen sürerken yapılan yanlışlar kötü bir görüntü oluşturmanıza sebep olabilir. Sizler için kırmızı ruj sürmenin tekniklerini araştırdık. İşte kırmızı ruj sürmenin incelikleri...

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2018 08:31 GÜNCELLEME 27.08.2018 13:07 Güzellik
Kırmızı ruj sürmenin incelikleri
Kırmızı ruj sürmenin incelikleri

Kozmetik dünyasına adını altın harflerle yazdıran kırmızı ruj, günün şık kadını olmak isteyenlerin bir numaraları tercihleri arasında yer alıyor. İster gece, ister gündüz makyajında kullanarak dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Peki kırmızı ruj sürmenin inceliklerini biliyor musunuz? 

İşte tüm ayrıntıyla kırmızı ruj sürmenin teknikleri:

Kırmızı ruju sürmeden önce, aynı renk bir dudak kalemi ile dudaklarınızın çevresini oluşturun. Böylelikle dolgun gözükmesini sağlayabilir ve kalıcılığını arttırabilirsiniz.

Eğer kırmızı ruj tercih ettiyseniz, bronz allık ve kahve tonlarında göz makyajı yapabilirsiniz.

Mat bir görünüm elde etmek istiyorsanız, yüzünüze kullandığınız pudrayı fırça yardımıyla dudaklarınızın üzerinden hafifçe geçin.

Sahip olunan kırmızı rujları doğrudan lipstick şeklinde uygulamaktan ziyade, bir ruj fırçasıyla bu işlemi gerçekleştirmek iyi sonuçlar alınmasına yardımcı olacaktır.

Kırmızı ruj sürmeden önce mutlaka dudaklara peeling ve nemlendirme işlemi yapmalısınız. 

YORUMLAR 1
  • Hae Soo 5 yıl önce Şikayet Et
    bilgileriniz cok guzel...sizden bir sey isteyeceyim...lutfen KANAL 7 ekibine soyleyin ASKA YOLCULUK/MOON LOVERS dizisinin lutfen 2-ci sezonunu da dublaj etsinler.ALLAH RIZASI ICIN BUNU YAPIN.Ben bunun icin ALLAHA yalvariyorum.Lutfen manyakmidir-nedir DEMEYIN...YALVARIYORUM...LUTFEN.Internetde de nekadar ararsam arayim bulamiyorum...LUTFEN... ALLAHIN adini verdim lutfen bu isteyimi yerine ''GETIRIN''.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR