Nemli havalarda cilt bakımı nasıl yapılır?

Yaz aylarında sık sık terleyen cildinizi ferahlatmak ve gözenekleri derinlemesine temizlemek için doğru bakımı yaptığınıza emin olmalısınız. Sizler için nemli havalarda nasıl cilt bakımı yapılır araştırdık.

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2018 08:05 GÜNCELLEME 14.11.2018 18:44 Güzellik
Nemli havalarda cilt bakımı nasıl yapılır?
Nemli havalarda cilt bakımı nasıl yapılır?

Yaz aylarının sıcak geçen günlerinde terleyen cildinizde zamanla siyah nokta görülebilir. Oluşan bu siyah noktaları, cildinizin nemden dolayı ferahlamasını ve yorgun görünümünü ortadan kaldırmak için doğru bir cilt bakımı uygulamalısınız. 'Yasemin.com Güzellik' ekibi olarak nemli havalarda nasıl cilt bakımı yapılır araştırdık. İşte detaylar...

YÜZÜNÜZÜ SOĞUK SU İLE YIKAYIN

Sıcak havalarda cildinizin yumuşak ve dinç görünmesi için günde 3 defa mutlaka soğuk su yıkamalısınız. Bu yöntemi uygularken kesinlikle herhangi bir temizlik ürünü kullanmalısınız. 

DEODORANT KULLANABİLİRSİNİZ

Nemli havalarda terlemekten kaçınmak ve cildinizi ferah tutmak için yüz deodoantlarını kullanabilirsiniz. Bu yöntem terlemeden dolayı oluşan kötü kokunun da önüne geçmiş olacaktır. 

HAFTALIK CİLT BAKIMINI ATLAMAYIN

Cildiniz yaz aylarında fazla güneşe maruz kaldığı için yorgun görünebilir. Bu durum cildinizde fazla yağ, kir ve pislik topladığına işarettir. Cildinize uygun oluşturduğunuz cilt bakım rutininizi atlamadan her hafta mutlaka uygulamalısınız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR