Makyaj spreyi nedir ve ne işe yarar?

Makyaj spreyi nedir ve ne işe yarar, sizler için araştırdık. İşte gün boyu bozulmadan aynı güzellikte kalan makyajın sırrı, makyaj spreyleri hakkında bilmeniz gereken her şey...

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2018 08:01 GÜNCELLEME 12.09.2018 13:00 Güzellik
Makyaj spreyi nedir ve ne işe yarar?
Makyaj spreyi nedir ve ne işe yarar?

Makyaj spreyleri, özellikle yaz aylarında sıcaktan terleyen yüzde makyajın akmaması ve sürekli olarak tazelemenizi gerektirmeden gün boyu aynı makyajın sabit kalması için kullanılan ürünlerdir. Kısaca makyaj spreyleri, koruyucu ve yapıştırıcı görevi görerek makyajınızı bozulmadan ve güzelliğini kaybetmeden cildinizde kalmasını sağlar. 

Her ne kadar işe yaramaz diye düşünülse de bu ürünler oldukça işe yarıyor ve dünyaca ünlü birçok güzel de makyajlarının gün boyu sabit kalması için bu ürünlerden kullanıyor. 

MAKYAJ SPREYİ NASIL KULLANILIR?

Makyaj spreyi kullanımı sanıldığı kadar zor değil aksine çok basittir. Makyajınızı yaptıktan sonra, 20 - 30 cm kadar uzaktan yüzünüzün her yerine gelecek şekilde makyaj spreyini sıkın ve kuruması için biraz bekleyin. İşte bu kadar kolay. Sizde bu sayede yaz aylarında makyajınızın bozulup bozulmadığını dert etmek ve sürekli makyaj tazelemek zorunda kalmayacaksınız. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR