Diş beyazlatan diş fırçaları ve fiyatları

Dişlerinizin parlak ve derinlemesine temizlenmesi için hem dişlerinize hem de diş etlerinize uygun bir fırça bulmak çok önemlidir. Uzmanların da önerdiği son zamanlarda popüler alan elektrikli diş fırçaları arasından en iyilerini mercek altına aldık. Kozmetik sektöründeki en iyi diş fırçalarını öğrenmek için haberimizin ayrıntılarını inceleyebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2019 13:40 GÜNCELLEME 18.01.2019 08:20 Güzellik
Diş beyazlatan diş fırçaları ve fiyatları
Diş beyazlatan diş fırçaları ve fiyatları

Hızlı ve etkili ağız temizliği sağlayacağınız şarjlı diş fırçaları, son yıllarda kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Manuel diş fırçalarının dişlerinizi derinlemesine temizlediğini söyleyen uzmanlar, her diş minesine ve diş etlerine uygun hem pilli hem de şarjlı olmak üzere 2 tip diş fırçası piyasa sürdüler. Bakımına düşkün olanların mutlaka dikkatini çeken ve 'hangisi iyi' diyerek arayışa geçtikleri elektrikli diş fırçalarını mercek altına aldık. Tüm ayrıntılarıyla kozmetik dünyasındaki en iyi elektrikli diş fırçalarının incelemesi...

ORAL B GENİUS PRO 9000 / 395,00 TL

Oral B'nin bu diş fırçası, diğer diş fırçalarına oranla %100 daha fazla temizlik sağlıyor. Bluetooth teknolojisi sayesinde telefonunuza bağlayabileceğiniz diş fırçası, size daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Uzun ömürlü bir diş fırçası arıyorsanız mutlaka atın Oral-B Genius Pro 9000 satın alabilirsiniz.

PHİLİPS SONİCARE IRİDESCENT / 800 TL

Hassas dişlere özel tasarlanmış başlığı, estetik yapısıyla göz kamaştıran bu diş fırçası, 2 haftaya kadar sağlıklı dişlere kavuşmanızı vaad ediyor. Düzenli kullanıldığında diş eti kanamalarının da önüne geçiyor. Dakikada yaptığı 31.000 darbe ile diş fırçalama işlemini daha kısa sürede ve daha hijyenik yapmanıza imkan sağlıyor.

REMİNGTON SFT150 SONİCFRESH- TOTAL CLEAN / 199,00 TL

Performans bakımından oldukça güçlü olan bu diş fırçası, üç tane farklı başlığı ile satılıyor. Ailecek kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız, Remington SFT150 Sonicfresh-Total Clean tam size göre.

PRO SONİC HYDRO DYNAMİC / 595,00 TL

Paro Sonic Hydro Dynamic, özellikle sık sık diş taşı ve diş lekeleriyle karşılaşanlar için muhteşem bir diş fırçası. İki farklı başlığı sayesinde hem diş aralarını hem de dişlerinizin tamamını kolayca temizleyebilirsiniz. 

JETPİK JP200 ELİTE POWER FLOSS SYSTEM / 500 TL

Klasik elektrikli diş fırçalarına göre farklı farklı başlıklara satışa sunulan bu ürün, genellikle diş teli kullananlar için öneriliyor. Ancak ayrıntılı diş temizliği yapan bir elektrikli fırça arıyorsanız bu ürün sizin için ideal olabilir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR