Her cilde uyumlu en hafif 8 fondöten önerisi

Her kadın cildinin kusursuz görünmesi ve makyajının pürüzsüz olması için çeşit çeşit fondötenler kullanılır. Uygun fiyatlı pahalı, kalın yapılı ince yapılı olmak üzere kozmetik dünyasında birçok seçeneği bulunan fondötenler arasında hem hafif hem de her cilde uyum sağlayan ürünleri sizler için mercek altına aldık. Her cilde uyumlu en hafif 8 fondöten markası ve fiyatı haberimizin detaylarında...

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2019 08:06 GÜNCELLEME 03.03.2019 09:12 Güzellik
Her cilde uyumlu en hafif 8 fondöten önerisi
Her cilde uyumlu en hafif 8 fondöten önerisi

Gün boyu tempolu ve yoğun bir şekilde çalışan kadınlara muhteşem bir haberimiz var. Kalın yapılı fondötenler cilt gözeneklerin tıkanmasına sebep olarak hem siyah nokta hem de sivilcelerin artmasına neden olur. Bununla beraber cildin erken yaşlanması, kırışıkların artması gibi problemlere de davetiye çıkarır. Tüm bu sorunları ortadan kaldıracak cildinizde adeta fondöten yokmuş gibi görünen hemde canlı ve parlak görünmesine yardımcı olan hafif yapılı ürünler tercih edebilirsiniz. Üstelik bu ürünler sadece fondöten görevi sağlamakla kalmıyor aynı zamanda cilde bakım da yapıyor. Hazırladığımız bu yazıda kozmetik dünyasındaki hafif yapılı en iyi 8 fondöteni araştırdık. Öğrenmek için geç kalmayın, hem uygun fiyatlı hem de pahalı ürünleri görebileceğiniz içerik yazımızda...

En hafif fondöten önerileri

- NARS All Day Luminous Weightless Foundation / 261 TL

Cildinizdeki tüm kusurları örtecek aynı zamanda doğal görünen bir fondöten arıyorsanız NARS All Day Luminous Weightless Foundation kullanabilirsiniz. Yağsız olmasına rağmen asla ağırlık yapmayan bu fondöten pahalı bir ürün arayanların da ilk tercihi olabilir.

- Elf Flawless Finish Foundation / 30 TL

Mat ürünler kullanarak cildinizin cool görünmesini istiyorsanız Elf Flawless Finish Foundation tam size göre. Mat olmasına rağmen cilde asla donuk durmayan adeta ciltle bütünleşen bu fondöten, kullananlar tarafından kapatıcılığı da muhteşem. Uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız mutlaka Elf Flawless Finish Foundation göz atmalısınız.

En güzel fondöten önerileri

- Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Foundation / 350 TL

Gün içerisinde sık sık fondöteninizi yenilemek  istemiyorsanız sizlerin imdadına yetişecek bir ürün var. Hem kalıcı hem de oldukça hafif yapıya sahip olan Yves Saint Laurent Le Teint Encre De Peau Foundation, cilde rahatsızlık vermeden uzun süre makyajını taşımak isteyenler için birebir.

- NYX Total Control Drop Foundation / 99 TL

Yoğun tempolu günlerde makyajın bozulması kaçınılmaz oluyor. Bu durumu engelleyecek ve cildinizi her daim pürüzsüz gösterecek, hafif formülüyle de sizi rahatsız etmeyecek NYX Total Control Drop Foundation'ı mutlaka denemelisiniz. 

En hafif formülü olan fondötenler

- Bobbi Brown BB Cream SPF35 / 245 TL

Son yıllarda başarılı koleksiyonlarıyla herkesin dilinde olan Bobbi Brown BB Cream SPF35'un muhteşem yapılı BB kremi  cilde hafif örtücü, nemli ve sağlıklı bir doku verirken SPF35 ile cildi koruyor. Sizi gün boyu kullansanız da rahatsız etmeyecek cilde zarar vermeyen Bobbi Brown BB Cream SPF35 hem yazın hem de kışın rahatlıkla kullanılabiliyor.

- Maybelline New York Dream Fresh BB Cream SPF30 / 47,95 TL

Uygun fiyatlı ürünleriyle kendine hayran bırakan Maybelline New York markasına ait olan Dream Fresh BB Cream, cildi canlandırarak renk eşitsizliklerini kolayca giderir. SPF 30 koruma faktörü bulunan bu BB krem, yaz aylarında özellikle tercih edilirken aynı zamanda kışın da cildin kurumasını önlüyor.

En muhteşem fondötenler

- Giorgio Armani Luminous Silk Foundation / 280 TL

Aniden bir işimiz çıktığı zamanlarda kolayca fondöten uygulamak isteyenler için Giorgio Armani Luminous Silk Foundation tam da size göre. Parmaklarınızla hızlıca dağılan ve kolay kolay da bozulmayan bu fondöten, iyi kapatıcılık ve ayna görünümlü bir cilt veriyor. 

- L'Oreal Lumi Magique Foundation / 30 TL

Cildinize hafif yapılı bir fondöten uyguladığınızda kapatıcılığında şüphe ettirmeyen bu ürün cilde ışıltı vererek genç ve dinamik görünmesine yardımcı oluyor. Son yıllarından öne çıkan isimleri arasında yer edinen Lumi Magique, cilde doğal bir görünüm verir.

YORUMLAR 1
  • Derya 5 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatları da çok uygunmuş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR