Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2020

Cildin yüzeyinde olan tüm sivilcelerin geçmesini deri altında olanları da yüzeye çıkararak iyileşmesini sağlayan Nadixa krem hakkında merak ettiğiniz tüm soruları yanıtladık. Sadece uzman doktorların reçete ettiği Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı nedir? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2020 05:34 GÜNCELLEME 14.04.2020 09:20 Güzellik
Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2020
Nadixa krem ne işe yarar? Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem fiyatı 2020

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz Nadixa kremin etken maddesi Nadifloksasin'dir. Kullanılmaya başlandığından itibaren bakterilerin cilt üzerinde gelişip çoğalmalarını engelleyerek, bakterilerin neden olduğu iltihabi cilt bozukluklarını düzenleyen bu krem, antibiyotiktir. Çoğunlukla ergenlik dönemindeki gençlerde görülen sivilceler (akneler), alna ya da enseye yakın kıl köklerinde, erkeklerde sakal ve bıyık bölgesi, genital bölge, sırt gibi kir ve yağın yoğun olduğu yerlerdeki bakterilerin etkinliği sonucu oluşan içi irin dolu kabartılar ve pembe-kırmızı kabartılarla belirgin sivilcelerin (akne vulgaris) giderilmesi için reçete ediliyor. Kesinlikle uzman doktora danışılmadan kullanılmaması gereken Nadixa kremin içerisinde bulunan etken maddesine karşı alerjiniz varsa ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. 

Nadixa kremi kullanmaya başladığınızda sürdüğünüz bölgelerde sarı lekeler olabilir. Bunları sabunlu suyla geçirebilirsiniz. Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise; ilacı sürdükten sonra  güneşe çıkmamaya özen gösteriniz.  Bu tür ilaçlar cildinizi güneş ışınlarına karşı daha duyarlı hale getirebilir.

NADİXA KREM NASIL KULLANILIR?

Nadixa kremi uzman doktorunuz nasıl reçete ettiyse kesinlikle o şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Fazla kullanıldığı takdirde hastalığınızda  bir iyileşme sağlanmaz, aksine sağlığınıza ciddi zararlar verebilir. İlacı sürmeden önce sivilceli yerleri su ile arındırıp, temiz bir havlu ile kurulayın. Sivilcelerin olduğu cilde sürüp, hafif hareketlerle masaj yaparak yedirilmesini sağlayın.

NADİXA KREM FİYATI NEDİR?

Eczaneden reçete ile alabileceğiniz Nadixa kremin fiyatı 39.93TL​'dir. 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • mürüvet 2 yıl önce Şikayet Et
    geceleri uyurken temiz cilde uyguluyorum baya da faydasını görüyorum
    Cevapla
  • YUNUS 3 yıl önce Şikayet Et
    doktorum verdi bugun ilk defa kulanıcam hayırlısıyla
    Cevapla
  • Sümeyra 3 yıl önce Şikayet Et
    Gün de iki kere mi kullandınız?
    Cevapla
  • Songül 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir gelişme oldu mu acaba bende bugün aldım da kullancam inş
    Cevapla
  • Özlem 3 yıl önce Şikayet Et
    roaccutan kullanırken a. ayımın sonunda bunu vermişti doktor. 2 haftadır kullanıyorum duzenli aşırı sivilce artışı oldu normal mi bu acaba. roaccutane da ilk dönemler arttırıyormuş zaten ama bununla birlikte daha da arttılar nasıl duzelcekler?
    Cevapla
  • Vildan 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk başta artması normal cilt altında çıkmayan sivilceleri görünür yapıp diplerini(köklerini) arındırıyor bir daha çıkmaması için . Siz kullanmaya devam ettikçe ilerleyen zamanlarda sivilcelerin kaybolduğunu göreceksiniz sadece sabredin.
    Cevapla
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende yeni aldım bu kremi ilk defa bu gece kullanıcam ama tedavi süresi 8 hafta 2 aya tekabül ediyor ben roacutan tedavisi görüyorum aynı zamanda doktorum onunla beraber kullanmanı istedi 2 ayın sonunda ki etkiyi bende merak ediyorum..
    Cevapla
  • Özlem 3 yıl önce Şikayet Et
    merhaba ben de roactoune kullanıyorum nadixayla ama aşırı artış oldu 1 bucuk ay oldu 5 kat arttılar. sizin de öyle mi acaba?
    Cevapla
  • Bensu 3 yıl önce Şikayet Et
    Cildim yağlı keremde yağlı gibiydi başta korktm 3 hafta boyunca sivilcelernz çıkabilir 1 aydır her akşam düzenli kullandım ben faydasını gördüm baya fark etti yüzüm hiç umudum yoktu sonuca bende şaşırdım daha önce acnelyse eritterin clınoper kullandm ama nadixa daha hızlı ntoparladı cildimi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR