New well Günlük Nemlendirici Krem nasıl kullanılır? New Well Günlük Nemlendirici Krem fiyatı

Günlük hayatınızda cildinizin hem bakımlı hem de sağlıklı görünmesini sağlamak için doğru nemlendiriciyi bulmak şart. Kozmetik mağazalarda binlerce nemlendirici gündüz bakım kremi bulunuyor. Bu kremlere yeni bir krem daha eklendi. New Well Nemlendirici Krem - Derma Intensive Mositure Day Cream günlük hayatınızda kullanabileceğiniz ideal bir krem. Peki New Well Günlük Nemlendirici Krem nasıl kullanılır?

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2020 05:08 GÜNCELLEME 24.04.2020 05:08 Güzellik
New well Günlük Nemlendirici Krem nasıl kullanılır? New Well Günlük Nemlendirici Krem fiyatı
New well Günlük Nemlendirici Krem nasıl kullanılır? New Well Günlük Nemlendirici Krem fiyatı

Son yıllarda çıkardığı başarılı kozmetik ve dermokozmetik ürünlerle adeta dillerden dile  dolaşan New Well markası, günlük hayatta ihtiyacınız olan tüm bakım ve kozmetik ürünleriyle karşımıza çıkıyor. New Well şimdi de gündüz dışarıya çıkmadan önce ya da uyandığınızda cildinizin makyaja hazır olaması için bir krem piyasaya sürdü. Tüm cilt tipine uyumlu olan "Derma Intensive Mositure Day Cream" uzmanlar tarafından onaylanan muhteşem bir ürün. Özellikle dermatoloji uzmanları "cilt tipiniz ne olursa olsun yaşlanma belirtileriyle karşılaşmamak için" nemlendiriciyi ihmal edilmemesi konusunda önemini vurguluyor. Hal böyle iken doğru nemlendirici arayışına geçen kişiler binlerce ürünle karşı karşıya kalıyor. Eğer sizler de bir nemlendirici arıyorsanız New Well markasının Derma Intensive Mositure Day Cream kullanabilirsiniz. 

NEW WELL DERMA INTENSİVE MOSİTURE DAY CREAM ÖZELLİKLERİ

İçerisinde bulunan SPF 15 sayesinde zararlı güneş ışınlarından cildi koruyan Derma Intensive Mositure Day Cream aynı zamanda hyalüronik asitle cildin yaşlanma belirtilerini geciktiriyor. Kozmetik sektöründe adeta çığ gibi büyüyen Salisilik asit de içerisinde barındıran bu günlük yoğun nemlendirici cilt üzerindeki aknelerin azalmasına ve giderek yok olmasını sağlıyor. Yoğun kremsi formu ile cildi nemlendirirken ipeksi görünümüne kavuşturuyor. 

TIKLA OKU: NEW WELL GECE KREMİ HAKKINDA DETAYLAR İÇİN...

PEKİ NEW WELL DERMA INTENSİVE MOSİTURE DAY CREAM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi kullanmadan önce mutlaka cildinizin makyajdan tamamen arınmış ve ellerinizin temiz olmasına özen göstermelisiniz. Sabahları uyandığınızda ya da makyaj öncesi cildinize parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayacağınız "Derma Intensive Mositure Day Cream" cildinizin gün boyu ihtiyacı olan nemi karşılayarak kusursuz bir makyaj elde etmenize olanak sağlıyor. 

Gün içerisinde isteğe göre 1 veya 2 defa uygulayabilirsiniz.

Kremin içerisinde yer alan maddelere karşı bir alerjiniz var ise mutlaka bir uzmandan destek almalısınız. 

NEW WELL DERMA INTENSİVE MOSİTURE DAY CREAM FİYATI NE KADAR?

Piyasadaki diğer yoğun nemlendiricilere göre oldukça makul bir fiyatı olan "Derma Intensive Mositure Day Cream" 47 ml kahverengi tombul cam şişelerde tam 59,90 TL'ye satılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR