Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kolay hamile kalma kürleri

Hızlı hamile kalmanın yollarını arayan çiftlerde bebek olma şansını arttıran en kolay ve etkili İbrahim Saraçoğlu kürlerini sizler için derledik. Hamile kalma konusunda en çok bilinen kuru incir ve havuç kürü ile soğan kürünün nasıl uygulandığını tüketim halleriyle birlikte haberimizde okuyabilirsiniz! İşte hamile kalmayı kolaylaştıran kürler...

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2020 16:15 GÜNCELLEME 31.01.2020 16:21 Hamilelik
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kolay hamile kalma kürleri
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan kolay hamile kalma kürleri

Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin hayallerine kavuşabilmeleri için son çare olarak gördükleri tüp bebek tedavisi yerine doğal yolları arayarak hamilelik şansını arttırmaları daha doğru olacaktır. Hamile kalma olasılığın arttığı yumurtlama dönemine denk getirilen birliktelikle beraber uygulanacak bitkisel kür tarifleri bebek şansını arttıran ihtimaller arasındadır. Bizde anne ve baba olmak isteyen tüm çiftlerin bu isteklerine bir adım daha yaklaştıran sağlıklı ve doğal olan hamile kalmayı kolaylaştıran meşhur kür tariflerini sizler için derledik. Doktorunuzun kontrolü dahilinde ilerleyebileceğiniz sağlıklı ve doğal formüllü kürlerle anne-baba olma şansını arttırabilirsiniz. Ne olursa olsun umudunuzu kesmeden tam gaz devam edeceğiniz sağlıklı tariflerle olumlu sonuç elde edebilirsiniz. Doğal yollarla hamile nasıl kalınır? Çocuk yapmak için ne yapılmalı? Anne ve baba olmak isteyenler hangi kürleri deneyebilir? İşte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hamilelik kolaylaştıran bitkisel kürler...

TIKLA OKU: İKİZ HAMİLELİK ŞANSI DOĞAL YOLLARLA NASIL ARTTIRILIR?

PROF. DR. İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN HAVUÇ VE KURU İNCİR KÜRÜ

saraçoğlu kuru incir kürü

MALZEMELER

- 2 tane büyük boy havuç

- 20 tane kuru incir

- Yarım litre klorsuz su

HAZIRLANIŞI

Öncelikle klorsuz suyu tencerede kaynatarak 4-5 cm uzunluğunda bıraktığınız havuçları içine atın. Kapağı kapalı şekilde 20 dakika kaynattıktan sonra ayrı kapta kaynayan yarım litre suya bıçakla üzerine çizik atılmış 20 kuru inciri atın. Üzeri kapalı şekilde 15 dakika daha kaynatın.

Karışımdan kalan haşlama sularını çok fazla soğutmadan karıştırın. Her sabah kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmek kaydıyla 20 gün uygulayın.

TIKLA OKU: PELVİK KASI GÜÇLENDİREN KEGEL EGZERSİZİ

SARAÇOĞLU'NDAN HAMİLELİK KOLAYLAŞTIRICI SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

saraçoğlu soğan kürü

MALZEMELER

- 1 tane açık kahverengi soğan

- Yarım litrelik pet şişe su

- Bıçak ve tencere

YAPILIŞI

Klorsuz ya da marketten alacağınız pet şişe sudan iki bardak kadarını tencerede kaynatın. Elinizdeki soğanı dört parçaya ayırıp kabuklarını ayıklayın. Ardından soğanları kaynamış olan suya atın ve 10 dakika kaynatın. Suyunu süzdükten sonra sabah ve akşamları ılık şekilde için. Her gün iki defa tüketilerek 15 gün boyunca uygulanması gereken bir kürdür. En geç 1 hafta sonra etkisini göstermesi beklenir.

TIKLA OKU: YUMURTLAMA DÖNEMİ BELİRTİLERİ NELER? YUMURTLAMA DÖNEMİ

SOĞAN KÜRÜNE NE ZAMAN BAŞLANMALI?

Planlı bir hamilelik düşünen çiftlerde kadınlar adet dönemi bittikten sonra 1 hafta içinde soğan kürüne başlamalıdır. Kürün düzenli olarak tüketildiği vakitten 2. regl dönemini görmeden 10 gün önce yeniden 5 gün veya 7 gün kürü denemelidir. Soğan kürü uygulandıktan sonra da yukarıda bahsettiğimiz incir kürüne başlanmalıdır.

SARAÇOĞLU'NDAN TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ KÜR TARİFİ

Saraçoğlundan aslan pençesi kürü

MALZEMELER:

1 tutam testere dişli aslan pençesi

Yarım litre kaynamış su

YAPILIŞI:

Cezvenin içine yukarıdaki malzemeleri koyup 10 dakika demleyin. Demlendikten sonra ocaktan alıp soğuyunca süzgeçle arındırın. Bu karışımı taze olarak 45 gün gün aşırı için. 

TIKLA OKU: NORMAL DOĞUM NASIL BAŞLAR?

HAMİLE KALMAK İÇİN NELER YAPILABİLİR? HAMİLE KALAMAYANLAR DİKKAT!

hamile kalma kürü

Sağlıklı yöntemlerle doğru zamanda çocuk sahibi olmak isteyen çiftler, bazı kriterlere günlük yaşantıları içerisinde dikkat ettikleri zaman bu isteklerini yerine getirebilmeleri mümkün. Peki kısa zamanda anne ve baba olma duygusunu tatmak isteyen eşler ne yapmalı? 

İşte eşlerin dikkat etmeleri gereken kriterler...

1- Yapılan araştırmalar gösteriyor ki düzenli olarak tüketilen kafein tüketimi hamile kalamama ihtimalini büyük ölçüde etkiliyor.

2- Kalorili yiyecekler, üreme hormonlarının seviyesini düşürdüğünden dolayı diyet uygulanmamalıdır.

3- Sağlıklı bir beslenme için E ve C vitamini tüketimine dikkat edilmelidir.

4- Sigara ve içki tüketimi her iki cinsiyette de üreme organlarını olumsuz etkiler.

5- Kullanılan bazı ilaçlar, hamile kalma ihtimalini zorlaştırabileceğinden dolayı doktor onayıyla ilaç kullanılmalıdır.

6- Tüm bunları dikkate almanıza rağmen yinede çocuk sahibi olamıyorsanız eşinizle beraber kontrole gidilmelidir.

TIKLA OKU: ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN ETKİLİ DUA VE SURELER

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Hacer 2 yıl önce Şikayet Et
    Adet oldum temizlendi buay çocuk için zaman kolluyorum fakat İbrahim hocam adetin ikici günü başlayın 15gun için dedi başladım içiyorum..yumurtlama dönemim yaklaşıyo ilişki sürecim var..soğan suyu zarar edermi devamında ..düşük olur demişler doğrumu aydınlatırsanız beni sevinirim
    Cevapla
  • Kübra 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben hamile kalabilirim benim sağ yumurtaligim zayıf soğan kürü kullanıyorum 2 haftadır sizce işe yarar mı
    Cevapla
  • Ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Kürler ile hamile kalan varmi
    Cevapla
  • Hadra 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi istediğim herşeyi buluyorum
    Cevapla
  • Guley 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ya bu yazıyor değil ama kaç kere Doktor Bey'e sordum denge dengesizlik sinirsel dengesizlik hakkında kür yapacaktı yazacaktı hiçbir şey alamadım Lütfen bir adresine yollayın Hiç değilse sinir Sen dengesizlik diyorsunuz ama bir sene evvel vaat ettiğiniz yeni bir kız buldum onu yollayacağım diye lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR