MasterChef'in jürüsi Mehmet Şef'in bilinmeyen hikayesi! Sürekli gizlemesinin sebebi...

MasterChef'in jürüsi Mehmet Şef'in bilinmeyen hikayesi! TV8 ekranlarında yayınlanan ve hemen her yaştan kişileri ekranlara kilitleyen MasterChef programının jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı. Mehmet Şef'in sol elini gizlemesi izleyenlerin dikkatinden kaçmamıştı. İşte Mehmet Şef'in elini sürekli gizlemesinin sebebi!

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2021 11:59 GÜNCELLEME 30.08.2021 11:59 HAYAT
MasterChef'in jürüsi Mehmet Şef'in bilinmeyen hikayesi! Sürekli gizlemesinin sebebi...
MasterChef'in jürüsi Mehmet Şef'in bilinmeyen hikayesi! Sürekli gizlemesinin sebebi...

Dünya'nın birçok ülkesinde yayınlanan Türkiye'de de TV8 ekranlarından yayınlanan ve izleyenleri ekranlarının başından ayırmayan MasterChef programının şeflerinden Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hikayesi ortaya çıktı. Programı sürekli takip eden izleyiciler başarılı şefin sol elini gizlediğini fark etmiştirler. Bunun sebebinin ne olduğunu merak edenler bu konuyu araştırıyorlar. İşte MasterChef'in Mehmet Şef'i, Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hikayesi...

Mehmet Şef'in Sol Elini Saklamasının Sebebi Ortaya Çıktı

MasterChef Türkiye'nin deneyimli jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, yarışmada sol elini göstermemeye gayret ediyordu. Mehmet Yalçınkaya'nın neden sol elini gizlediği belli oldu. MasterChef jürilerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sol elini sürekli cebinde tutması dikkat çekiyor, sosyal medyaya konu oluyordu.

Mehmet Şef nerelidir, kaç yaşındadır ve evli midir? Mehmet Yalçınkaya'nın hayatı...Mehmet Şef nerelidir, kaç yaşındadır ve evli midir? Mehmet Yalçınkaya'nın hayatı...

Bolulu Mehmet Şef'in, sol elini sürekli cebinde tutmasının acı bir hikayesi olduğu ortaya çıktı. Parmaklarını kıyma makinesine kaptıran Mehmet Yalçınkaya, geçirdiği kaza sonrası 3 parmağını kaybetmiş.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet sert görünümüne rağmen adam gibi adam.. Aslında çok naif bir yönü var fakat birazda formattan onu çok fazla göstermiyor..
    Cevapla
  • Dadaş35 2 yıl önce Şikayet Et
    Saklamasına gerek yokk O bir kusur değilki kaza sonucu olmuş kendisini severek izliyorum asıl kafadan kusurlu olanlar vatan hainlerı utansın kafasını saklasın.
    Cevapla
  • Kayan yildiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Asla yaki$mayan ha ve hareketleri var´sanki kücük teceikleri o yaratmi$..Sempati degil miltar egoist gülmeyen genclere korku salan ve Avrupadaki yari$malardan cok cok uzak bir yansimasi var´cok suratsiz..Bence yari$mayi berbat ediyor huzur birakmiyor.Haber ypmaniz bile naiflik´zayiflik göstergesi..
    Cevapla
  • kevser 2 yıl önce Şikayet Et
    işinde mâhir.Ben severek izliyoruz
    Cevapla
  • Güney Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu egolu adam kimin umrunda
    Cevapla
  • Altan 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim umrumda mesela cok bilmis.
    Cevapla
  • Yağız gökay 2 yıl önce Şikayet Et
    keşke sen ve senin gibi düşünen adamlarda onun gibi olsa,kıskanmayın birşeyler olmaya çalışın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR