MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı belli oldu! İlk hafta o isim elendi...

MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı belli oldu! İzleyenleri ekranlara kilitleyen TV8'in iddialı programında elenen isim açıklandı. Dokunulmazlığı kaybeden taraf olan mavi takımda Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur yarışmada kalmak adına en iyi yemeği yapmaya çalıştılar. Programa veda eden isim ise gözyaşlarına hakim olamadı. İşte, İlk hafta elenen o isim!

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2021 11:53 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:54 MEDYA
MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı belli oldu! İlk hafta o isim elendi...
MasterChef Türkiye'de elenen yarışmacı belli oldu! İlk hafta o isim elendi...

TV8 ekranlarından yayınlanan MasterChef Türkiye'de ilk hafta elenen isim belli oldu. Yarışmacıların en güzel yemeği yapıp en güzel şekilde sunmaya çalıştığı formatta bir isim programa veda etti. Mavi takım yaptığı menüyle kırmızı takıma elenince dokunulmazlığı kaybetti. Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur'un yarışmada kalmak için mücadele ettiği eleme oyununda elenen isim belli oldu. İşte, yarışmanın ilk haftasında gözyaşlarıyla elenen o isim...

MasterChef'de Kaybeden Mavi Takım Eleme Adaylarını Belirledi!

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. MasterChef Türkiye'de hafta boyunca gerçekleştirilen takım oyunları sonunda kaybeden mavi takım eleme adaylarını belirledi. Yapılan oylama sonucu elemeye kalan isimler ise Tunahan, Tahsin, Burcu, Görkem, Hamza ve Safanur oldu.

MasterChef'de eleme oyununun ilk etabında yarışmacılardan peynir kullanarak en yaratıcı ve en lezzetli yemekleri yapmaları istendi. Bu turda başarılı olan Safanur, Tunahan ve Burcu en iyi tabakları hazırlayarak elemeden kurtuldu.

Görkem Yarışmaya Göz Yaşlarıyla Veda Etti

Eleme oyununun ikinci turuna kalan Tahsin, Görkem ve Hamza ise Danilo Şef'in imza tabağı Ragiz'i yaparak elenmemek için mücadele etti. Bu turda en başarılı tabağı yapan isin Tahsin oldu. Son ikiye kalan yarışmacılardan Görkem ise yarışmaya veda etti. Elendiğini öğrendikten sonra duygusal anlar yaşayan Görkem, şeflere sarılarak veda etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR