Tarkan 20 milyon lirayı reddetti! Mega Star milyonluk teklifi elinin tersiyle itti...

Dünyanın her yerinde şarkıları söylenen, en büyük sanatçılarımızdan biri olan Tarkan 20 milyon liralık teklifi reddettiği iddia edildi. Söylenene göre Mega Star Tarkan pandeminin bitip, yasakların kalktığı ve konserlerin başladığı günden bu yana toplamda 20 milyonluk konser teklifini elinin tersiyle itti. İşte duyanları hayrete düşüren o haberin detayları!

ABONE OL
GİRİŞ 16.09.2021 11:31 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:31 HAYAT
Tarkan 20 milyon lirayı reddetti! Mega Star milyonluk teklifi elinin tersiyle itti...
Tarkan 20 milyon lirayı reddetti! Mega Star milyonluk teklifi elinin tersiyle itti...

Yıllara meydan okuyan şarkılarıyla her neslin dinlediği Mega Star Tarkan, 20 milyonluk teklifi reddetmesiyle gündeme bomba gibi düştü. Tarkan'ın yasakların kalktığı ve tam normale dönüldüğü 2021 Temmuz ayından bu yana gelen konser tekliflerini reddettiği biliniyor. Alınan bilgiye göre bu konserlerin toplam tutarı ise 20 milyon lirayı aşıyor! Bu sene konser vermeyerek hayranlarını üzen Mega Star'ın bu kararı koronavirüs hastalığının etkisini hala sürdürüyor olmasından dolayı olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Tarkan 20 Milyon TL'yi Elinin Tersiyle İtti!

Pandemi yasaklarının ve kısıtlamalarının kaldırılmasıyla yaz başından bu yana ünlü şarkıcılar çok sayıda konser verdi. Hayranlarının ve sevenlerinin gözü ise Tarkan'ı aradı. Özellikle Harbiye'de konser vereceği konuşulan Tarkan'a ünlülerden de 'Seni özledik, konser bekliyoruz' mesajı geldi ancak Tarkan bu yazı konsersiz geçirdi.



Sosyal medyada, yaz sezonunun bitmek üzere olmasıyla beraber, medya kulislerini sallayan bir iddia dolaşmaya başladı. Harbiye'de de beklenen konseri gerçekleştirmeyen Tarkan'ın gelen tüm teklifleri geri çevirdiği ve yaklaşık 20 milyon TL’yi elinin tersiyle ittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Bu Yıl Tarkan Konseri Olacak Mı?

Son günlerde sosyal medyada Tarkan’ın bu yıl Harbiye’de çıkacağı dedikoduları yayıldı. Ancak öğrenilen son bilgilere göre hiçbir şekilde böyle bir durum söz konusu değil. Sosyal medyada magazin yayını yapan sitelerde dolaşan son kulislere göre, Tarkan'ın ekibi de bu konserlerin gerçekleşmesini ve elinde hazır olan projelerini yayınlamasını istiyor ancak Tarkan bu konuda hiçbir adım atmaya niyetli değil.



Son günlerde ortaya çıkan iddialara göre ise Tarkan, gelen reklam, marka iş birlikleri ve konser tekliflerini geri çevirerek yaklaşık 20 Milyon TL’lik kazancı elinin tersiyle itti. Sanatçı Tarkan, uzun süredir eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya'da yaşıyor. Ünlü sanatçı, koronavirüs salgının başlamasının ardından tüm yeni projelerini ve konserlerini ertelemişti.

"En Çok Özlenen. Dön Artık Memlekete Tarkan"

Şarkıcı Demet Akalın da sosyal medya hesabından eşi Okan Kurt ve Tarkan ile verdiği pozu paylaşarak, ünlü şarkıcının ülkesine dönmesi için çağrı yapmıştı. Akalın, "Dön artık memlekete" ifadelerini kullanmıştı.



Şarkıcı Demet Akalın da Almanya'da yaşayan Tarkan'a ülkesine dönmesi çağrısında bulundu. Eşi Okan Kurt ve Tarkan'la çekilen bir fotoğrafı paylaşan Akalın "En çok özlenen. Dön artık memlekete Tarkan" notunu yazdı. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Fulya 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan lütfen bu teklifleri kabul et ve ihtiyacın yoksa aldığın paralarla öğrencilere yurtlar yaptır lütfen
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    ekrem başgan halleder
    Cevapla
  • Ancinsan Toranaga 2 yıl önce Şikayet Et
    Bak Tarkan bey elimde henüz kutusu açılmamış kendim yazdığım ve bestelersen çok güzel şarkı olabilecek bir kaç dörtlük var emin ol tam senlik
    Cevapla
  • halo tavşanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem abisi verir.. al gülüm ver gülüm
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep çalış çalış nereye kadar? Birazda yesin yani. ABD de sada solda geziyor hep.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR