Eski oyuncu Tolga Karel'den ABD isyanı! "Her şey korkunç pahalı"

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk dizi tarihinin efsanelerinden olan Yaprak Dökümü'nün Oğuz karakteri Tolga Karel Amerika'da fiyatlara isyan etti. Eski oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Her şey korkunç pahalı" dedi. İşte bir dönemim efsane oyuncusu, şimdilerde ise lojistik firması sahibi olan Tolga Karel'in o açıklamaları!

ABONE OL
GİRİŞ 17.09.2021 11:28 GÜNCELLEME 17.09.2021 11:28 HAYAT
Eski oyuncu Tolga Karel'den ABD isyanı! "Her şey korkunç pahalı"
Eski oyuncu Tolga Karel'den ABD isyanı! "Her şey korkunç pahalı"

Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönem efsaneler arasına giren Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakterini canlandıran Tolga Karel yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Amerika'da yaşayan eski oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Her şey korkunç pahalı" diyerek isyan etti. İşte Yaprak Dökümü dizisinin efsane oyuncularından olan, şimdilerde ise lojistik firması sahibi Tolga Karel'in yaptığı o açıklamalar...

Tolga Karel nereli, kaç yaşında ve kiminle evli? Tolga Karel şimdi ne iş yapıyor? Tolga Karel nereli, kaç yaşında ve kiminle evli? Tolga Karel şimdi ne iş yapıyor?




Oyunculuktan Tır Şoförlüğüne Geçmişti!

'Yaprak Dökümü' dizisinde canlandırdığı 'Oğuz' karkateriyle tanınan Tolga Karel, 2016 yılında sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp, ABD'ye taşınmıştı. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan Karel, 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Ardından Florida'da evini alan Tolga Karel, şimdi de Amerika'da şirket kurdu.

"Amerika'da Her Şey Çok Pahalı"

Amerika'da hayal ettiği yaşama kavuşan ünlü oyuncu, ülkede artan fiyatlardan ve hayat pahalılığından şikayet etti. "Bir konuda gözlemimi paylaşmak istiyorum sevgili dostlar" diyen Karel, konuyla ilgili Instagram'dan açıklama yaptı. 42 yaşındaki oyuncu,

"Amerika'da Covid-19 sonrası yaşam korkunç pahalandı. Yüzde 30'a varan enflasyon rakamları konuşuluyor. Her şey korkunç pahalı. Evler, arabalar... Her şey... Hatta Greencard'ı olan birçok Türk dostum, arkadaşım vatandaşlık aldıktan sonra memlekete geri dönmek için adımlar atıyor ve bu konuda onlara hak veriyorum" şeklinde konuştu.

Tolga Karel Amerika'da Lojistik Firması Sahibi

"Yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım. 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım." diyen Tolga Karel, Amerika'da lojistik şirketi kurduğunu duyurmuştu. Çok sayıda TIR alan oyuncu, heyecanını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Karel, "Şirketlerimin bu sene Allah nasip ederse büyüme, büyüdükçe manevi olarak küçülme yılı 2021... Şirketlerimin biri nakliyat, diğeri de lojistik olarak çalışacak. Nasipse hedefim 2026'da 100 TIR'lık şirketimin CEO'luğunu yapmak. Ben bu yola çıkarken bir sözüm vardı, bilenler bilir. 'Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın..' Şimdi ustalık döneminin başındayım. Rabbim yar ve yardımcım olsun" demişti.

Yeni Evi Çok Konuşulmuştu

Karel, paylaşımına "Yeni evimiz... Tüm güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler, hayırlı olsun inşallah. Güzel anılar biriktireceğiz evlatlarımla. Bunca emek, alın teri boşuna değilmiş. Rabbim şükürler olsun verdiğin her nefes için..." notunu düşmüştü.

"Bu Kamyoncu Sülalene Burs Verir"

Ünlü oyuncu, bir takipçisinin, "Adamdaki akla bak. Sen git, kamyoncu ol!" yorumuna yanıt vermişti. Aylık 8 bin dolar kazandığını açıklayan Karel, "Kamyoncu oldum, hoşuna mı gitti kardeş? Dikkat et, bu kamyoncu bir aylık kazancıyla bütün sülalene hayatı boyunca burs verir. Haberin olsun." demişti.

YORUMLAR 58 TÜMÜ
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni orda kim takar Türk düşmanlarına da anlat ülkelerine sahip çıkıp burda kalsınlar
    Cevapla
  • Naci 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordun, bedevadan dolarmi dagitiyorlar !!!! O sadece filimlerde ormanin icinde guzel evler , kadinlar , super arabalar ( propaganda )
    Cevapla
  • Algı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan, algı yapma.
    Cevapla
  • Adım Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana KAREL kardeşim.bizdende
    Cevapla
  • Yasar 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah çalışana verir. Maşaallah. Daha çok versin. Ama bizim millet kolaycı ve rahat.. Allah büyük, verir diyip yatanlar var. Halbuki Allah miskinleri sevmez. Ayet bile var çalışan karşılığını görecek diye. O kadar rahatız ki, nasılsa devlet bakıyor memur oluyoruz. Ülke çalışan nufusun %90 ı memur emekli, hizmet sektörü. Herkes telefon almayı biliyor ama üret desen bataryanın artı eksisini biken yok. Sonra da ülkemiz pahalı. Valla ben olsam ithal arabada vergileri artırırım. Pahalı mı diyorsun? Yap senden alalım kardeş. Bu iş boş konuşma ile olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR