Demet Akalın'dan Acun'a beklenmedik hamle! Acun Ilıcalı ile dalga geçti...

MasterChef ve Survivor gibi programların yakından takipçisi olan Demet Akalın, yapımcı Acun Ilıcalı ile resmen dalga geçti. Demet Akalın'dan gelen bu beklenmedik hamle, sosyal medya kullanıcılarının da tepkisine neden olduğu. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 12.02.2022 17:56 GÜNCELLEME 12.02.2022 17:56 HAYAT
Demet Akalın'dan Acun'a beklenmedik hamle! Acun Ilıcalı ile dalga geçti...
Demet Akalın'dan Acun'a beklenmedik hamle! Acun Ilıcalı ile dalga geçti...

Masterchef, Survivor gibi programların takipçisi olduğu bilinen Demet Akalın'ın Acun Ilıcalı ile dalga geçmesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Akalın, Acun'un yarışmacılara verdiği hediye ile resmen dalga geçti. 

Dün akşam Survivor'un yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, haftanın en iyi performans sergileyen oyuncularına eşofman takımı verileceğini ilan etti. Program içinde yarışmacıların memnuniyetle karşıladığı ödül, Demet Akalın tarafından tiye alındı. 

Demet Akalın

Demet Akalın kimdir ve aslen nerelidir? Sunduğu programı bırakan Demet Akalın hakkında şok iddia! Demet Akalın kimdir ve aslen nerelidir? Sunduğu programı bırakan Demet Akalın hakkında şok iddia!

Ödülü duyduktan sonra telefona sarılan Demet Akalın, twitter hesabı üzerinden paylaşım yaparak verilen ödülü küçümsedi. Kahkahalarla başladığı twette Acun'u hedef aldı.

"BEN DE ARABA VERECEK SANDIM"

Akalın'ın dalga geçerek durumu değerlendirdiği paylaşımı şöyle:

Hahhahhahah haftanın en iyi oyuncusuna eşofman hediye ediyor Acun. Ben de araba falan verecek sandım.

Demet Akalın'ın Acun ile dalga geçtiği twet

Eser Yenenler ile ünlü gazeteci arasında ipler iyice gerildi! Açtı ağzını yumdu gözünü: Daha çirkini...Eser Yenenler ile ünlü gazeteci arasında ipler iyice gerildi! Açtı ağzını yumdu gözünü: Daha çirkini...

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER GELDİ

Bu paylaşımın ardından, bazı sosyal medya kullanıcıları Demet Akalın'a tepki gösterdi. Akalın'a "Kolaysa sen ver abla", "Abla sen ne hediye ediyorsun, ben 20 yıllık ev hanımıyım" şeklinde yanıtlar geldi. 

Demet Akalın ve Acun Ilıcalı

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    işte sosyal medyanın gücü. birisi dalga geçiyor, diğeri sözüm ona tiye alınıyor. fakat iki taraf ta reklamın kralını yapıyor, parasını fazlasıyla kazanıyor. zaten istedikleri de bu. buradaki en önemli konu ise insanlar hemen taraf olup birileri ile akılları sıra dalga geçiyor, hesap soruyor. arada atı alan üsküdarı geçiyor. sonra da sanki onların kazandıklarını kendi veriyorlarmışcasına kızıyorlar. bu iş hem kel hem hodul oluyor. sen yazma takip etme zaten sıkıntı olmayacak.
    Cevapla
  • Hasan turmus 2 yıl önce Şikayet Et
    Konu acun olunca çıta hep yüksek oluyor e çok normal demet.e katılıyorum
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    demet akalın çok kişiden daha delikanlıdır.
    Cevapla
  • Hangisi Komik 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazdığı Türkçe ise ilkokulda yanlış öğretmişler. “Oyuncuna” değil “oyuncusuna”, “Edio” değil “ ediyor”. “Bende” sözcüğündeki “de” dahi anlamında ayrık yazılır. “Vercek” değil “ Verecek” 2 cümle kurup kelimelerin yarısını yanlış yazıyor. Sonra da verilen hediyeyle dalga geçiyor. Dalga geçilmesi gereken bir şey varsa kendi Türkçesi ile geçsin.
    Cevapla
  • Koskomik 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen bunları yazarken kadın 50.000 TL daha kazandı :)
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Demet hakklı onca para kazanıyorsun hakkını ver.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR