Alişan ve Buse Varol hakkında şok iddia: Alişan'ın annesi varken kolay kolay ayrılamazlar...

Alişan ve Buse Varol çiftinin uzun süredir boşanma eşiğinde olduğu iddia ediliyordu. Ünlü çiftin evlilikleri hakkında sunucu Seyhan Soylu'nun yaptığı açıklamalar ortalığı fena karıştırdı. Alişan’ın bir haftadır evine gitmediği ve annesinde kaldığını iddia eden Seyhan Soylu, Alişan’ın tüm mal varlığının ailesinin üzerinde olduğunu söyledi…

ABONE OL
GİRİŞ 14.02.2022 09:20 GÜNCELLEME 14.02.2022 09:20 HAYAT
Alişan ve Buse Varol hakkında şok iddia: Alişan'ın annesi varken kolay kolay ayrılamazlar...
Alişan ve Buse Varol hakkında şok iddia: Alişan'ın annesi varken kolay kolay ayrılamazlar...

Uzun süredir boşanma haberleri ile gündem olan Alişan ve Buse Varol hakkında sunucu Seyhan Soylu kritik bilgiler verdi. Soylu, ünlü çift hakkında dikkat çekici iddialar ortaya attı.

5 MİLYON DOLARLIK EV

Program yapımcısı Soylu, "Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil. Alişan'ın değil 5 milyonluk, 500 TL'lik bir şeyi yok üzerinde. Neden? Alişan'ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yaptırır. Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş" ifadeleri ile oldukça şaşırttı. 

Alişan ve Buse Varol

Alişan kimdir ve nerelidir ? Alişan ve Buse Varol ayrılıyor mu? Hakkında bilinmeyen gerçekler...Alişan kimdir ve nerelidir ? Alişan ve Buse Varol ayrılıyor mu? Hakkında bilinmeyen gerçekler...

ALİŞAN DA BUSE DE EVE GİTMİYOR!

Alişan'ın yaklaşık 1 haftadır evine gitmediğini ve annesinin evinde kaldığını öne süren Soylu, birkaç gündür Buse Varol'un da eve uğramadığını söyledi. Varol'un annesinin evinde kaldığını iddia eden ünlü sunucu, Buse Varol'un avukatının boşanma hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi ve ekledi: Sansasyonlardan uzak nasıl boşanılır diye mahkemeyle ilgili başkan aranıyor.

Alişan ve Buse Varol çifti

ALİŞAN'IN TÜM MAR VARLIĞI AİLESİNİN ÜSTÜNE! 

İddialara göre Buse Varol, boşanma şartı olarak Alişan'dan 5 milyon dolarlık ev talep etti. Konuya açıklık getiren Soylu,  "Buse Varol ayrılma şartı olarak, basında yazıldığı gibi 5 milyon dolarlık ev varmış da anlaşılamamış meselesi değil. Alişan'ın değil 5 milyonluk, 500 TL'lik bir şeyi yok üzerinde. Neden? Alişan'ın tüm yatırımı ve mal varlığı ailesi üzerine yaptırır. Buse böyle yaparak Alişan'dan bir şey alamaz. Mal paylaşımı yok çünkü Alişan'ın böyle bir serveti yok.

Oturdukları evinde kira olduğu bilgisini ortaya atan Soylu, "Buse yalnızca çocukların üzerine bir ev olsun istemiş. Gayet de makul bir talep" dedi.

BOŞANMAYACAKLAR! 

İddialarına hız kesmeden devam eden Soylu, Alişan'ın annesi Suzan Tektaş'ın boşanma olayına el koyduğunu söyledi. "Suzan Hanım varken, onlar kolay kolay ayrılamazlar." diyen Soylu, çiftin ayrı kalacaklarını ancak boşanmayacaklarını belirtti.

Buse Varol ve Alişan hakkında iddialarda bulunan sunucu Seyhan Soylu

YORUMLAR 2
  • Son Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaş insanların boşanıp boşanmaları neden sizi bu kadar ilgilendiriyorki evlilik kutsaldır karı koca arasına girilmemeli sanatçılar sürekli evlenip boşanıyor güya bunlar topluma örnek olacaklarına rezil rüsva oluyorlar haberleri yok ama bu sanatçıların arasındaki evlilikler ve boşanmalar kesinlikle bir üst aklın işi! bence buradaki amaç toplumu yozlaştırmak evlilik gibi kutsal bir müessesenin içini boşaltmak ve toplumun aile bağlarını zayıflatmaktan başka birşey değil ve yine eminim ki sanatçılar farkında olmadan üst akla hizmet ediyor kanıtım da işte bu sunucu müsveddesi gibi ne idüğü belirsiz tipler kadınmı erkekmiş belli değil
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeter,YETER, yeter. Türkiyeyi dünyada başarıyla temsil eden,ülkemizi terörden ve ekonomi darboğazından kurtaran bu güzide ikili hakkında daha çok HABER DUYMAK istiyoruz !!!!!!//.NE İKİLİ İMİŞLER HAYRET !!!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR