Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz uzun sürenin ardından ekranlara geri dönüyor…

Kurtlar Vadisi denildiğinde akla gelen ilk isim olan Necati Şaşmaz, dizisinin sona ermesinin ardından uzun süre ekranlardan uzak kalmıştı. Ekranlara çıkmamasına karşın gündemden hiç düşmeyen ünlü oyuncu yaptığı açıklamalarla geri dönüş sinyali verse de hayranlarını hüsrana uğratmıştı. Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi'nin başrolü Necati Şaşmaz, İbo Show'un yeni sezon ilk bölümüne konuk oluyor...

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2022 12:00 GÜNCELLEME 13.02.2022 12:39 HAYAT
Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz uzun sürenin ardından ekranlara geri dönüyor…
Kurtlar Vadisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz uzun sürenin ardından ekranlara geri dönüyor…

2003 yılında izleyiciyle buluşan ve ele aldığı konular, canlandırılan karakterlerle uzun süre gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı, Necati Şaşmaz'ın dizi sona erdikten sonra yeni bir yapımla izleyici karşısına çıkmaması herkesi şaşırtmıştı. Yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı Kurtlar Vadisi dizisiyle ilk kez oyunculuk yapan Necati Şaşmaz, Türk dizi tarihine adını deyim yerinde altın harflerle yazdırmıştı. Kurtlar Vadisi'nde Gürkan Uygun, Oktay Kaynarca, Selçuk Yöntem gibi usta isimlerle aynı kulisi paylaşan Şaşmaz bunun yanı sıra dünya ünlü Billy Zane, Sharon Stone, Andy Garcia gibi isimlerle de Kurtlar Vadisi'nde oynamıştı. Uzun süre ekranlardan uzak kalan isim sevenlerine güzel haber İbo Show'dan geldi...

Necati Şaşmaz İbo Show'un Konuğu Oluyor!

Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Star TV ekranlarından sunduğu İbo Show'un yayınlanacağı gün belli oldu. Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran İbo Show'un bugün ki bölümüne Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz konuk olacak.  Yeni sezonda ilk kez izleyici karşısına çıkan İbo Show'un yeni bölümü 13 Şubat Pazar günü saat 20.00'da yayınlanacak.

Programın İlk Bölümüne Birbirinden Ünlü İsimler Katılacak!

İbo Show'un yeni sezonunun açılış programında Necati Şaşmaz'ın yanı sıra  Melek Mosso, Yiğit Mahzuni, Hakan Taşıyan, Didem ve Şafak Sezer konuk olacak. 

Necati Şaşmaz Kimdir?

İlk adı Muhammed olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Asıl mesleği turizmcilik olan ünlü isim ilkokul ve ortaokul eğitimini Türkiye'de tamamladı. Ardından üniversite sınavını kazanamayınca Kanada'ya sonrasında ise ABD'ye gitti.

Askerliğini 1999 Gölcük Depremi'nden sonra bedelli olarak Kütahya'da 28 gün yaptı. Ailesinin ısrarı üzerine hayatına Türkiye'de devam etme kararı alan Necati şaşmaz ilk olarak Ankara'da sigorta acentesi açtı. Kardeşi Raci Şaşmaz aracılığıyla Osman Sınav'la tanışan Necati Şaşmaz'ın hayatı değişti. Kurtlar Vadisi'nde başrol olması teklifi sonrası oyunculuğa yöneldi. 2003-2016 yılları arasında Kurtlar Vadisi'nde oynadı.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    İbo show'a çıkınca ekrana geri mi dönmüş oluyor..!
    Cevapla
  • adil öner 2 yıl önce Şikayet Et
    öyle muhterem bir babanın manevi bir ocak sahibi ailenin evladının öyle bir proğramda ne işi var. değer mi Necati bey.
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    a habere mi çıksın
    Cevapla
  • TaTaNGa 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Vadi'yi açıklayacak.Yeni Vadi hayırlı uğurlu olsun..
    Cevapla
  • egemen 2 yıl önce Şikayet Et
    polat alemdar suriye de ırak da filistin de mısır da türlü operasyonlar gerçekleştirdi.
    Cevapla
  • şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    bumu ekrana dönmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR