Yargı'nın Eren Komiseri 50 kişilik doğum günü partisi verdi: Kutlama, birçok sanatçıyı sağlığından etti

Yargı dizisinde Eren Komiser olarak seyirci karşısına çıkan Uğur Aslan'ın doğum günü partisi olaylı bitti. 50 kişilik parti veren Uğur Aslan'ın, doğum gününün ardından Bergüzar Korel hastalandı, çok sayıda ünlü isim ise karantinaya alındı. İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2022 14:20 GÜNCELLEME 18.02.2022 14:20 HAYAT
Yargı'nın Eren Komiseri 50 kişilik doğum günü partisi verdi: Kutlama, birçok sanatçıyı sağlığından etti
Yargı'nın Eren Komiseri 50 kişilik doğum günü partisi verdi: Kutlama, birçok sanatçıyı sağlığından etti

Yargı dizisinin Eren Komiser'i Uğur Aslan, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını arkadaşları ile birlikte kutladı. 50 kişinin katıldığı yeni yaş günü partisine çok sayıda ünlü isim katıldı. Ancak, coşkulu geçen kutlamanın sonu üzücü oldu.

Uğur Aslan

Başarılı oyuncunun yeni yaşını kutlamak isteyen birçok ünlü, partide oldukça eğlendi. Katılımcılar arasında Yargı dizisinin ekibinin yanı sıra, Bergüzar Korel, Demet Akbağ, Esra Erol, Barış Falay ve Ebru Şahin gibi isimler de vardı. 

Adeta düğün tadında geçen partide halaylar çekildi, danslar edildi. Gecenin sonrası ise karantina ile bitti. Oyuncu Bergüzar Korel'in doğum gününün sonrasında rahatsızlandığı ve yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi. 

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılık söylemlerinden sonra kararını verdi: Evleniyorlar....Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılık söylemlerinden sonra kararını verdi...

Uğur Aslan'ın doğum günü partisinden bir kare

PARTİYE KATILANLAR KARANTİNAYA GİRDİ!

Bergüzar Korel'in testinin pozitif olması üzerine, partiye katılan diğer isimlerin de kendini izole ettiği öğrenildi. Korel ile temaslı olan kişiler test yaptırarak önlemleri almaya çalıştı. Ancak diğer katılımcıların test sonuçlarına ilişkin bilgi verilmedi. 

Bergüzar Korel

BERGÜZAR KOREL'İN TESTİ NEGATİFE DÖNDÜ

Covid-19 testi pozitif çıkan Korel'in birkaç gün içinde hastalığı atlattığı öğrenildi. Korel, yaptırdığı ikinci test sonucunda negatife döndü. 

Eser Yenenler açtı ağzını yumdu gözünü: Sosyal medyadan büyük tepki...Eser Yenenler açtı ağzını yumdu gözünü: Sosyal medyadan büyük tepki...

YORUMLAR 2
  • yedi emirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne sanatçısı bee..Zibidilerin ismine sanatçı denirmi..?..Sanat adı altında her melaneti işle oohhh adı sanat olsun...
    Cevapla
  • Ayarcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet korona yokmuş gibi eğleniyor...bu sanatçılar böyle yaparsa millet neler yapmaz...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR