Emre Kınay'dan şaşırtan itiraf! Kuru fasulye yedirdiği Hollywood yıldızı Jean Reno'yu hastanelik etti

Ünlü Hollywood yıldızı hakkındaki gerçek Emre Kınay'ın açıklamalarıyla ortaya çıktı. Kurtlar İmparatorluğu filminin çekimleri için Türkiye'ye gelen Jean Reno, ilk kuru fasulye deneyiminden sonra tedavi altına alındı. Emre Kınay'ın açıklamasına göre, kuru fasulye yemeye alışkın olmayan ünlü aktör, uçakla Fransa'ya giderek tedavi altına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2022 08:49 GÜNCELLEME 19.02.2022 08:49 HAYAT
Emre Kınay'dan şaşırtan itiraf! Kuru fasulye yedirdiği Hollywood yıldızı Jean Reno'yu hastanelik etti
Emre Kınay'dan şaşırtan itiraf! Kuru fasulye yedirdiği Hollywood yıldızı Jean Reno'yu hastanelik etti

Yıllar önce bir film çekimi için Türkiye'ye gelen Hollywood yıldızı Jean Reno'nun ilk kuru fasulye deneyimi, sağlığından etti. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek, herkesi oldukça şaşırttı. Kuru fasulye yedikten sonra hastalanan dünyaca ünlü oyuncu ülkesinde dönmek zorunda kaldı. 

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bir Dinle programının bu haftaki konuğu Emre Kınay oldu. 15 Şubat akşamı yayınlanan programda Emre Kınay'ın yaptığı açıklamalar hem sosyal medyanın gündemine oturdu hem de çok güldürdü.

Kurtlar İmparatorluğu isimli film için Türkiye'de çekim yapan kadroda yer alan Jean Reno, Emre Kınay ile arkadaşlık kurdu. Çekimden sonra birlikte vakit geçiren oyuncuların yediği yemek, hüsranla bitti. 

Jean Reno

'Yatağımda ölü bulunacağım' diyen ünlü oyuncu Bob Saget otel odasında ölü bulundu!'Yatağımda ölü bulunacağım' diyen ünlü oyuncu Bob Saget otel odasında ölü bulundu!

"KURU FASULYE YERSEK MUTLU OLURUZ!"

Emre Kınay, Jean Reno'nun kendisine "Burada ne yersem mutlu olurum" diye soru yönelttiğini ifade etti. Bunun üzerine Kınay da Türk kültürünü tanıtmak amacıyla "Biz burada kuru fasulye pilav yiyince mutlu oluruz. Sana da onu öneririm." şeklinde cevap verdiğini aktardı.

Kapadokya'da gerçekleşen olayda, Emre Kınay ve Jean Reno, kaldıkları otele çömlekte pişmiş kuru fasulye, pilav ve turşu sipariş etti. Ancak, bu tarz yemeklere alışkın olmayan Jean Reno, yemekten sonra rahatsızlandı.

Emre Kınay

KURU FASULYE YİYİNCE HASTALANAN JEAN RENO UÇAKLA FRANSA'YA DÖNDÜ

İlk kuru fasulye deneyiminden dolayı bağırsak sistemi bozulan ünlü aktör, hızlı bir şekilde ülkesine dönmek istedi ve uçakla Fransa'ya döndü. Paris'te 2 gün boyunca tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Jean Reno, olayın ardından geçen bir haftadan sonra çekimlere devam etmek üzere Türkiye'ye döndü. 

Jean Reno'nun oynadığı Kurtlar İmparatorluğu filminden bir sahne

"MUHTEMELEN BENDEN NEFRET EDİYORDUR"

Yaşadığı anı ile seyircide şaşkınlık oluşturan Emre Kınay, Jean Reno'yu kast ederek "Muhtemelen nefret ediyordur benden." ifadelerini kullandı. Bol kahkahanın olduğu programda eğlenceli anlar yaşandı. 

Emre Kınay'ın konuk olduğu Dur Bir Dinle isimli programdan bir kare

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • a.s 2 yıl önce Şikayet Et
    kuşum aydın gibi oturmuş
    Cevapla
  • Kırık Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz anadolu çocuğuz bizim gibi alışık değiller
    Cevapla
  • Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yedik ve inandık. Kuru fasulye ve pilav turşu adam rahatsizlanmis ve tedavi için ülkesine kaçmış hemen. Siz kurufasulye yediğinize eminmisiniz. En fazla gaz yapar kardeşim.ne bagirsakmis adaminki. Diyelim ki ishal oldu. Sabaha düzelir neymiste tedavi için ülkesine gitti
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 75 yaşında bağırsak sorunu olabilir
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen .:))
    Cevapla
  • Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yemek zaten bozuktur kuru fasulye pilav bozmaz barsakları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR