Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ağır abisi Oktay Kaynarca'nın gençlik fotoğrafları çok konuşuldu!

Kurtlar Vadisi, Deli Yürek ve son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde ağır abi rollerini canlandıran başarılı oyuncu Oktay Kaynarca'nın gençlik fotoğrafı hayranlarını şaşırttı. Öğrencilik yıllarından itibaren dizi ve sinema sektörünün içerisinde olan ünlü oyuncunun ekranlara nasıl bir projeyle döneceği ise çok konuşuldu. Son dönemlerde özellikle usta oyuncunun dijital platformda yayınlanan bir yapımda rol alabileceği iddia edilmişti...

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2022 15:32 GÜNCELLEME 17.02.2022 16:32 HAYAT
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ağır abisi Oktay Kaynarca'nın gençlik fotoğrafları çok konuşuldu!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ağır abisi Oktay Kaynarca'nın gençlik fotoğrafları çok konuşuldu!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sona erdikten sonra ağır abi rollerinin vazgeçilmezi Oktay Kaynarca'nın Eylül ayında yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Usta oyuncunun henüz hangi rol ile ekranlara döneceği belli olmasa da hayranları Oktay Kaynarca'nın EDHO ve Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı karaktere yakın bir rolü oynamasını bekliyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Oktay Kaynarca, dönem dönem gençlik fotoğraflarını takipçileriyle paylaşıyor. Usta oyuncunu yeni ortaya çıkan fotoğrafları ise hayranlarını şaşırttı. Kimi takipçileri ünlü ismin zaman içinde çok değiştiğini savunurken, kimileri de Oktay Kaynarca'nın değişmediğini düşünüyor. İşte Oktay Kaynarca'nın gençlik fotoğrafları...

İşte Oktay Kaynarca'nın Gençlik Fotoğrafları

Oktay Kaynarca Kimdir?

Oktay Kaynarca 1965 yılında Malatya'da dünyaya geldi. Annesi ve babası Almanya'da çalıştığı için İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yaşayan anneannesinin yanında büyüdü. Üsküdar Lisesi'nde başladığı ortaöğretimini Hopa Lisesinde bitirdi. Fiat fabrikasında elektrikçi olarak çalışan şimdilerin ünlü oyuncusu bu dönemlerde konservatuvar sınavlarına hazırlandı. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarına giren başarılı isim Tiyatro Ana Bilim Dalı'nda oyunculuk eğitimi aldı. 1991 yılında mezun olan isim öğrencilik dönemlerinde dizi ve sinema üzerine çeşitli deneyimler yaşadı. Sahneye ilk kez Duvarların Ötesinde adlı oyunla çıkan Oktay Kaynarca, 1989 yılında konservatuvar öğrencisi iken TRT 1'de yayınlanan Gençler dizisinde rol aldı. 

1990 yıllarının başında çeşitli televizyon programlarında, reklam ve müzik kliplerinde oynayan oyuncu sinema kariyerine Yavuz Özkan'ın yönettiği Yengeç Sepeti ve Bir Kadın Anatomisi, Deli Yürek gibi filmlerle başladı. 39. Altın Portakal Film Festivalinde Bumerang Cehennemi filminde  En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 

2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakırı canlandıran Oktay Kaynarca asıl çıkışını bu yapım ile birlikte yaptı. Dizide canlandırdığı karakterin hayatını kaybetmesiyle fenomen ismine gelen isim sonrasında Adanalı, Sakarya Fırat, Usta Kemal ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerde oynadı.

YORUMLAR 1
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimin neyine anlamiyorum bu ne ya.!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR