Rasim Öztekin ile kızı Pelin Öztekin filmi aynı zamanda gösterime girecek!

Baba-kız kamera önünde oyunculuk performansı sergileyen Rasim Öztekin ve Pelin Öztekin, bu kez de beyaz perdede adeta yarışacak. Rasim Öztekin'in vefatından hemen önce çektiği Dijital Esrate filmi ile Pelin Öztekin'in filmi aynı dönemde vizyonda olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2022 11:38 GÜNCELLEME 27.02.2022 11:38 HAYAT
Rasim Öztekin ile kızı Pelin Öztekin filmi aynı zamanda gösterime girecek!
Rasim Öztekin ile kızı Pelin Öztekin filmi aynı zamanda gösterime girecek!

8 Mart 2021'de hayata veda eden Rasim Öztekin'in vefatından önce çektiği filmi Mart ayında vizyona girecek. Vefatından kısa süre önce oyunculuk performansı sergileyen Rasim Öztekin'in filmi, kızı Pelin Öztekin'in yeni filmi ile aynı anda vizyona girecek. 

Rasim Öztekin

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de bir mekanda görüntülenen Pelin Öztekin, basın mensuplarına konuştu. Yaptığı konuşmada babası Rasim Öztekin'in vefatından önce son filminde oynadığını, bu filmin vizyona girme tarihinde kendi filminin de sinemaseverlerle buluşacağını belitti. 

Pelin Öztekin

Şebnem Paker kimdir? Ülkemize, Eurovision'da ilk derece getiren Şebnem Paker kaçıncı oldu? Ülkemize, Eurovision'da ilk derece getiren Şebnem Paker kaçıncı oldu? Türkçe şarkısıyla...

"BABAMLA GİŞEDE KAPIŞACAĞIZ"

Rasim Öztekin'in son filmi olan 'Dijital Esaret' 11 Mart'ta vizyona girecek. Pelin Öztekin'in oynadığı son film de, bu tarihlerde vizyonda olacak. Durumu değerlendiren Pelin Öztekin, "Babamla gişede kapışacağız" diyerek duygusal anlar yaşadı.

Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin

"İNŞALLAH BABAM GEÇER BENİ"

Baba-kız aynı anda beyaz perdede filmlerinin yayınlanacakları konusunda fikirlerini beyan eden Pelin Öztekin, "Gişede kapışacağız. İnşallah o geçer beni." ifadelerini kullandı. 

Özge Ulusoy'un kolundaki bir bileklik 120 bin TL! Sosyal medya tepki gösterdi...Özge Ulusoy'un kolundaki bir bileklik 120 bin TL! Sosyal medya tepki gösterdi...

YORUMLAR 2
  • handan oklu 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlısı pelin kardeşim rasim abiye (fehmi abi)allahtan rahmet mekan cennet olsun fehmisiz seksenler garip öksüz
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de babası ile hayırda yarıştıklarını sanmıştım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR