Özge Ulusoy'un kolundaki bir bileklik 120 bin TL! Sosyal medya tepki gösterdi...

Katıldığı Survivor programı ile ün kazanan ünlü sunucu ve oyuncu Özge Ulusoy'un koluna taktığı bileklerin fiyatı sosyal medyada tepkiye neden oldu. Tıkladıkları linkten bir bilekliğinin 120 bin lira olduğunu gören sosyal medya kullanıcıları "Bu linke tıklamak da inşallah paralı değildir" gibi yorumlarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 23.02.2022 09:15 GÜNCELLEME 23.02.2022 09:15 HAYAT
Özge Ulusoy'un kolundaki bir bileklik 120 bin TL! Sosyal medya tepki gösterdi...
Özge Ulusoy'un kolundaki bir bileklik 120 bin TL! Sosyal medya tepki gösterdi...

2011'de Survivor'a katılan ünlü sunucu ve oyuncu Özge Ulusoy, sosyal medyadan büyük tepkiye neden oldu. Koluna taktığı takılar ile dikkatleri üstüne çeken Özge Ulusoy'un paylaştığı bilekliğin fiyatı olay oldu.

Özge Ulusoy

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında masaya yatırılan Özge Ulusoy'un bilekliğinin fiyatı duyanlara 'Yok artık dedirtti'. Sık sık sosyal medya hesabından kolundaki bilezik ve bilekliklerle paylaşım yapan Özge Ulusoy yoğun istek üzerine takılarının linkini paylaştı. 

Diriliş'in Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan ateş püskürdü: Hepiniz yalancısınız! Diriliş'in Süleyman Şah'ı Serdar Gökhan ateş püskürdü: Hepiniz yalancısınız!

Özge Ulusoy'un bilekliğinin konuşulduğu İkinci Sayfa programıÖzge Ulusoy, takipçilerinin talebi üzerine kol aksesuarlarının satıldığı internet sitesinin linkini hesabından yayınladı. Linke tıklayan sosyal medya kullanıcıları, bilekliğinin fiyatının 8800 Dolar (120 bin lira) olduğunu gördü. Bu fiyatı gören kullanıcılar hem şaşırdı hem de tepki gösterdi.

AYNI MODEL BİLEKLİĞİN PİYASA DEĞERİ: 7 BİN TL

Özge Ulusoy'un taktığı bileklik modeli (piyasadaki fiyatı)

Programda ekrana getirilen bileklik fiyatının başka sitelerde 7 Bin TL - 8 Bin TL arasında olduğu öğrenildi. Özge Ulusoy'un taktığı bilekliğinin fiyatının bu bilekliğin yaklaşık 15 kat üstünde olması ise oldukça dikkat çekti. 

Emre Kınay'dan şaşırtan itiraf! Kuru fasulye yedirdiği Hollywood yıldızı Jean Reno'yu hastanelik ettiEmre Kınay'dan şaşırtan itiraf! Kuru fasulye yedirdiği Hollywood yıldızı Jean Reno'yu hastanelik etti

YORUMLAR 2
  • gürsoy 2 yıl önce Şikayet Et
    YÜksek mevkilerde dostu var senin varmı
    Cevapla
  • M ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba devlet. Teşhir edilen bu metallerin. Kaynağını sorup acaba. Vergisi verildiği diye sorsa. Nice olur. Bence güzel olur Bu kadar lüks ve şatafatlı yaşanıyor sorsan. Dikili ağacı yoktur. Anladığım kadar gayri ahlaki bir yaşantının karşılığımı Aklımda gelmiyor deyil
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR