Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan mirasla ilgili kararını verdi!

Ünlü sunucu Ece Erken merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu tarafından kendisine kalan miras ile ilgili kararını verdi. Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden olan olan Av. Mahmutyazıcıoğlu geride kalan Ocak ayında bir mekanda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Yeni evli olduğu eşi Ece Erken büyük bir hüzün yaşarken, aradan geçen zamanda miras konusu tartışmalara sebep olmuştu. Ünlü sunucu miras ile ilgili kararını verdi...

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2022 12:26 GÜNCELLEME 27.04.2022 12:27 HAYAT
Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan mirasla ilgili kararını verdi!
Ece Erken Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan mirasla ilgili kararını verdi!

Geride bıraktığımız Ocak ayında yaşadığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Av. Şafak Mahmutyazıcıoğlu sevenlerini yasa boğmuştu. Beşiktaş Kulübünün eski yöneticilerinden olan Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesiyle ilişkisi olan isimler yakalanmıştı. Ünlü sunucu Ece Erken ile evli olan Mahmutyazıcıoğlu arkasında birçok kişiyi gözü yaşlı bırakırken, mirasının ne olacağı tartışma konusu olmuştu. Ece Erken konuyla ilgili bir açıklama yaparak tartışmalara son noktayı koydu. İşte Erken'in verdiği o karar...

Ece Erken Miras Hakkında Kararını Verdi!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle büyük hüzün yaşayan Ece Erken, aylar sonra çıkan miras dedikodularına son noktayı koydu. Ünlü sunucu yaptığı açıklamada, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" şeklinde konuştu.

Villa Kiraya Verilince Olay Çıkmıştı!

Daha önce yaşanan olayda ise Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan kalan villayı satmak isteyen Ece Erken, Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin tepkisiyle karşılaşmıştı. Evi mahkeme olacağı için sattırmayan Kocadereli, iddialara göre daha sonrasında aynı evi kiraya vererek, Ece Erken'i ve eve 45 bin dolar kapora vererek evi almak isteyen kişiyi zor durumda bırakmıştı. 

Ece Erken daha önce yaptığı açıklamada, "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız" şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    ölmüş adamdan tazminat mı alacak. acaba kanun buna izin veriyor mu ki. sen çocuğunun mirasını nasıl reddedebilirsin. kendininkini belki edebilirsin.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    zenginin malı züğürtün cenesini yorarmış
    Cevapla
  • Fatma 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecenin eşinin parasına ihtiyacımı.var kendi hesaplarına bloke konuldu kendi malından oluyodu bence mantıklı.olani yapti ne malı ne borcu acısını yaşasın bunlarla ugrasilmiyo
    Cevapla
  • halk 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse bir sey bilmiyor boş boş yorum yapıyor borcun malından fazlaysa tabiki reddi miras yapacak
    Cevapla
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende yangından mal mı kaçırıyorsun hemen satışa çıkarmıssın bu adamın çocukları yokmu önce çocukları düşün onlar seninde üvey çocukların değilmi.
    Cevapla
  • Ceyda 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki evi satıp çocukların masrafını karşılayacak. Ne malı ne kaçırması. Miras hak ve helal ister satar ister müze yapar. İyice sapıttınız. Laflara bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR