Ezan açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı! Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu...

Hayat verdiği karakterlerle adından söz ettiren ünlü isim Cengiz Küçükayvaz, son haliyle herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz dönemde yaptığı ezan açıklamasıyla uzunca bir süre konuşulan ünlü oyuncu şimdilerde tanınmıyor. Maskeli Beşler serisi, Hababam Sınıfı serisi ve Çiçek Taksi gibi projelerde yer alan Küçükayvaz, şimdilerde ise oynadığı tiyatro oyunuyla adından söz ettiriyor. İşte, Cengiz Küçükayvaz'ın son hali...

ABONE OL
GİRİŞ 04.05.2022 12:01 GÜNCELLEME 04.05.2022 12:05 HAYAT
Ezan açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı! Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu...
Ezan açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı! Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada gündem oldu...

Yer aldığı dizi ve film projelerindecablabdırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Cengiz Küçükayvaz'ın son hali görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Geçmiş dönemde ezan açıklaması ile sosyal medyanın gündemine düşen ünlü isim bu kez de son görüntüsüyle çok konuşuldu. Birçok farklı işte yer alan ancak Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Hababam Sınıfı ve Maskeli Beşler serisi gibi projelerde ününe ün katan başarılı oyuncu, şu sıralar Yalan Dolan adlı tiyatro oyunuyla sahne alıyor. Merak edenler için işte Cengiz Küçükayvaz'ın yıllar sonraki o hali...

Cengiz Küçükayvaz Yıllar Sonraki Haliyle Gündemde!

Ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz son haliyle gündeme bomba gibi düştü. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan başarılı ismin ortaya çıkan görüntüsü, yıllara yenik düştüğünü ispatlar nitelikteydi. Sessiz sakin bir yaşam sürmeye çalışan Küçükayvaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmaya devam ediyor. Ünlü ismin ortaya çıkan son fotoğrafında saçlarının beyazladığı ve zayıfladığı gözlerden kaçmadı.

Cengiz Küçükayvaz Kimdir? Hangi Dizi ve Filmlerde Oynadı?

Cengiz Küçükayvaz, 30 Temmuz 1968 tarihinde Uşak ilinin Eşme İlçesinde dünyaya geldi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde eğitim alan ünlü oyuncu sırasıyla,  Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Ömerçip, Hababam Sınıfı serisi, Maskeli Beşler serisi, Süper Ajan K9, 7 Kocalı Hürmüz, Harbi Define, Çakallarla Dans gibi yapımlarda yer aldı. 

Cengiz Küçükayvaz Ezan Hakkında Ne Demişti?

Öte yandan katıldığı bir programda babasının hafız olduğunu söyleyen Cengiz Küçükayvaz, henüz 14 yaşındayken bu durumdan çok etkilenip ezan okumaya merak saldığını itiraf etmişti. Hadisleri okuyup defterine yazdığını da dile getiren Küçükayvaz, oyunculuğunun yanında ezana ve hafızlığa böyle bir ilgisinin de olduğunu anlatmıştı.

İşte Cengiz Küçükayvaz'ın Son Hali...









YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Hekim 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet kuyruk titremeye başlayıp sıfırı tüketince aklınıza gelir öyle şeyler en son kuşunda
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    insanları aşağılamayın. yaşlanmak diye bir gerçeklik var ve yaşarsa her canlı yaş alıyor,alacak.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Trt çocuk ta ki Kukuli çizgi filminde kırmızı arabayı seslendiriyor. Biz de her gün izliyoruz.
    Cevapla
  • KALE SURLARI 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şey akar su tarih yıldız insan ve fikir, oluklar çift birinden NUR akar birinden kir. (Sakarya Türküsü). Allahın Selamı onu sevenlerin üzerine olsun.
    Cevapla
  • Fethi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne var durumunda gayet sağlıklı maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR