Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...

Üç Kuruş dizisinde Kartal karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Uraz Kaygılaroğlu tırnaklarına sürdüğü siyah ojeler ile gündem oldu. Sosyal medyada eleştirilerin odağı olan ünlü oyuncu, birçok kişiye 'Erkeklerde oje akımı mı başlıyor?' sorusunu akıllara getirdi. İşte çok konuşulan Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeleri...

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2022 08:54 GÜNCELLEME 19.05.2022 08:54 HAYAT
Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...
Uraz Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri olay oldu! Tepki üstüne tepki...

Yedi Güzel Adam dizisi ile asıl çıkışını yakalayan, şimdilerde ise Show Tv ekranında seyirci ile buluşan Üç Kuruş'ta başrol oynayan Uraz Kaygılaroğlu tırnaklarına siyah ojeleri ile sosyal medyanın gündemine oturdu. İbo Show'a konuk olan Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeleri bir hayli tepki topladı. 

Ay Yapım'ın iddialı dizisi Üç Kuruş'ta boy gösteren, en son yine dijital bir yapımda rol alan Uraz Kaygılaroğlu, bu kez yeteneği ile değil, ilgi çeken ojeleri ile konuşuldu. 

İbrahim Selim ile Bu Gece programı

İbrahim Tatlıses damadına el öptürmedi! Sosyal medyada tepki toplayınca açıklaması gecikmedi...Damadına el öptürmeyen İbrahim Talıses'ten şok açıklama: Damadıma değil...

Uraz Kaygılaroğlu, 15 Mayıs'ta youtube kanalından yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Eğlenceli anların yaşandığı programda Kaygılaroğlu'nun siyah ojeleri dikkatleri üzerine çekti. Programdan sonra bu siyah ojeler sosyal medya kullanıcıları tarafından konuşuldu ve eleştirilerin odağı oldu.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Üç Kuruş'ta Kartal'ı oynayan Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? Oynadığı...Uraz Kaygılaroğlu kimdir ve kaç yaşında? Oynadığı diziler..

DAHA ÖNCE DE OJE SÜRMÜŞTÜ

Uraz Kaygılaroğlu, daha önce de içinde yer aldığı projenin galasına siyah ojeleri ile katılmıştı. O günün ardından da eleştirileri maruz kalmıştı. 

Uraz Kaygılaroğlu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ister oje sürer ister saçını boyar size ne birader? Bu yaklaşımın illa ki cinsel eğilimle ilgili olması da gerekmiyor. Adam sanatçı. Değişik tarzlar deniyor. Ne var bunda bu kadar tepki verecek? Az insan olun artık be. Yıl olmuş 2022 hala denyoluk hala cehalet. Önce kendini geliştir biraz. Derdin bu olsun. Ahlak bekçiliği sana mı kaldı? Sen ne kadar doğrusunda başkasını eleştiriyorsun.
    Cevapla
  • Nazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat çekmene gerek yok iyi oyuncusun yakıklısın başarılısın kim akıl verdiyse derhal o yanlıştan dön çünkü öyle zavallı bir haldeyizki gençlik bu kadın işi demeden sürü gibi gelir ardından
    Cevapla
  • Nazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gözden düşüyorsun
    Cevapla
  • Kardelen 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki eşinin saçını boyamıştır boya tırnaklarından çıkmayınca oje sürmüştür hemen kötü eleştiri yapıyorsunuz
    Cevapla
  • ADALET 1 yıl önce Şikayet Et
    OJE NE LA KAFAN MI KARIŞTI babanı örnek al ananı değil
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR