Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...

Okan Bayülgen Z kuşağına ilişkin yaptığı yorumlarla gündem oldu. "Geri zekalı gibi dolaşıyoruz" gibi ifadelerle şaşkınlık oluşturan Okan Bayülgen, kitap dinleyen bir kişi ile arkadaş olmak istediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2022 16:19 GÜNCELLEME 20.05.2022 09:43 HAYAT
Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...
Okan Bayülgen açtı ağzını yumdu gözünü! Z kuşağı özgürlükten bahsediyor ama...

Okan Bayülgen, yine yaptığı açıklamalar ile adından söz ettirdi. Z kuşağına ilişkin yorumlar yapan ünlü komedyen kullandığı ifadelerle şaşırtmayı başardı. Okan Bayülgen'in yorumları sosyal medyada büyük yankı buldu.

Komedyen Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kitap fuarına katıldı. Program kapsamında konuşma yapan Bayülgen Z kuşağını değerlendirdi. Bu yaş grubuna eleştirilerde bulundu.

Okan Bayülgen

"GENÇLER KİTAP OKUMUYOR"

Bayülgen gençlerle konuştuğunda kitap okuduklarını ifade ettiğini söyledi. Ancak kendisinin böyle düşünmediğini, gençlerin çok fazla kitap okumadıkları görüşünde olduğunu belirtti. 

"GERİ ZEKALI GİBİ DOLAŞIYORUZ"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kocaeli Fuarı'nda sevenleri ile bir araya gelen Okan Bayülgen, dönemin getirdiği şartları da konuştu. Bayülgen, kitap okunmaması hususuna değindikten sonra "Elimizde telefon geri zekalı gibi dolaşıyoruz" sözleri ile dinleyicileri oldukça şaşırttı. 

12. Kocaeli Fuarı'na katılan Okan Bayülgen

"KİTAP DİNLEYEN KİŞİ İLE ARKADAŞ OLMAK İSTİYORUM"

Son dönemde popüler hale gelen kitap dinleme uygulamalarından bahseden Bayülgen, "Kitap dinleme üzerine düşünülmesi gereken bir şey." diyerek dikkat çekti. Kitap seslendiren kişiler arasında yer alan komedyen, "Kitap seslendiren biri olarak kitap dinleyen kişi ile arkadaş olmak istiyorum." dedi. 

"Z KUŞAĞI ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDİYOR AMA..."

Okan Bayülgen, “Z kuşağının özgürlükten bahsettiğini ancak itaat etmeye hazır olduğunu vurguladı. Konuya ilişkin kullandığı cümleler şunlar:

Türkiye’de Z kuşağı, örneğin Londra'ya kapağı atmak istiyor. Londra’ya gitmesinin sebebi Türkiye’den memnun olmaması. Türkiye’de itaat etmek istemiyor ama Londra ya da başka bir yere giderse orada itaat etmeye hazır.

"HİÇ HAZZETMİYORUM" DEMİŞTİ

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Haber Global'de yayınlanan 'Muhabbet Kralı' programında, "Z Kuşağı'ndan hiç hazzetmiyorum. Z'nin bir bölümünü çok seviyorum. Bir bölümüyle de ölünceye kadar düzenli olarak kafa bulmak istiyorum" dedi. Bayülgen daha önce de 'influencer'lar için "Hepsi çöp" ifadelerini kullanmıştı.

Okan Bayülgen'in Z kuşağı yorumu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 114 TÜMÜ
  • X+y+z=xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden ahlak,edep, namus kavramları toplumun değerleriydi, şimdi ise bu değerleri savunanları bağnazlık la suçluyorlar, aile yok olursa toplum yıkılır.
    Cevapla
  • Omer 1 yıl önce Şikayet Et
    Zina kuşağı
    Cevapla
  • Berkan 1 yıl önce Şikayet Et
    bak adam haklı
    Cevapla
  • Mrrrr 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuşak felan yok arkadaslar x, y, z. Bunlar laga luga cümleler. Bundan sonraki kuşağın adını ne acaba? Ama adamın dedikleri sonuna kadar doğru.
    Cevapla
  • xyz+abc+vb 1 yıl önce Şikayet Et
    itaat konusunda sonuna kadar haklı. uzakdan davulun sesi hoş gelir. gençlere de yabancı ülkeler hoş geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR