Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! Furkan Dede'ye canlı yayında sert ikaz...

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, daha önce Semih Öztürk'ü kovduğu iddiası ile gündeme gelmişti. Ilıcalı, bu kez de Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede ile karşı karşıya geldi. Furkan Dede'nin programda, Ogeday'ın sakatlığını sorgulaması üzerine Acun Ilıcalı canlı yayına bağlandı. İkili arasında gergin anlar yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2022 09:08 GÜNCELLEME 15.06.2022 09:08 HAYAT
Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! Furkan Dede'ye canlı yayında sert ikaz...
Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! Furkan Dede'ye canlı yayında sert ikaz...

Acun Ilıcalı, TV8 ekranında yayın hayatına devam eden Survivor Ekstra programında sunuculuk ve yorumculuk yapan Furkan Dede'ye sert ikazda bulundu. Survivor All Star yarışmacılarından Ogeday'ın sakatlığı ile ilgili yorum yapan Dede, canlı yayında uyarı aldı. 

Survivor Ekstra'nın 13 Haziran gecesi yayınlanan bölümünde, Furkan Dede, yarışmacılardan Ogeday Girişken'in sakatlığına ilişkin yorumlar yaptı. Dede, Ogeday'ın yarım yürüdüğünü, sonrasında ise kürek çektiğini belirterek "Bu nasıl bir sakatlık ya? Ben böyle bir sakatlık görmedim. Koşarak düzelemez bir insan bana sorarsan sakatlığı da bir soru işaretidir" ifadelerini kullandı.

ACUN AÇZI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

TV8'in sahibi ve Suvivor'un yapımcısı Acun Ilıcalı, Furkan Dede'nin sakatlıkla ilgili bu görüşlerine oldukça sinirlendi. Kızgınlıkla canlı yayına telefon ile bağlanan Acun Ilıcalı, Furkan Dede'yi ikaz etti.

Israrla Furkan Dede'ye sorular yönelten Ilıcalı, soru işaretinin ne olduğunu sordu. Dede, doktor kararını itiraz etmediğini ifade etti ve "Normalinde sakat olan bir insan bu kadar parkura üst üste çıkabilir mi" sorusunun altınız çizdi. 

Acun Ilıcalı ise bu soruya sinirlendi ve "Furkan sen doktor olayına mı soru işareti diyorsun, öyle anlıyorum. Orada bir doktor var adamın mesleği o" ifadeleri ile tepki verdi. 

Furkan Dede

ACUN: YARIŞMACILARIN HAKKINA...

Acun Ilıcalı, sözlerinin devamında, "Sen bütün konuşmanda düşüncesel zanna geçtin." dediği Furkan Dede'ye, "En başından beri benim sizden ricam şu. Niyet üzerinden insanlara yorum yapmayın. " dedi. 

Ayrıca, Ilıcalı, Dede'ye, "Şu hassas dönemde niyetsel bilgi okuma işini bırakalım. Yarışmacıların hakkına giriyor oluyorsun." ifadelerini kulandı. 

Acun Ilıcalı

SEMİH ÖZTÜRK KOVULMUŞTU

Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, Acun Medya Genel İdari Koordinatörü ve Acun Ilıcalı’nın sağ kolu olan Alpay Kazan'ın vefatının ardından, sosyal medyada çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Öztürk'ün eşi, paylaşımında, "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim. İki dudağımın arasından çıkmıyor 'helal olsun'. Acım, öfkem, kırgınlığım geçmiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Bunun üzerine Semih Öztürk, Survivor Ekstra'ya çıkmamaya başladı. İddiaya göre, Semih Öztürk, eşinin sosyal medya paylaşımı yüzünden işten kovuldu. 

Semih Öztürk

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Realite 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorgulayan toplumlar yetiştirmek sayılarının artması demek toplumda haksız kazançların önünün kesilmesi demek.Hakla batilin savasidir aslinda bu.Yasanilan hicbir toplumda insanları kandırmak meşru görülmemeli ve teşvik edilmemelidir.Ne pahasina olursa olsun.Aksi halde gün gelir o sizleride bulur.Yöneticilik her duruma meşrutiyet kazandırma idaresi kazandırma değildir.Koordinasyon ve varsa sorunlar o çözme yeridir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında oradaki yorumcular da para ile alındığı için,ne söyleyeceklerine boş işler kanalı sahibi karar veriyor.
    Cevapla
  • serdar ar 1 yıl önce Şikayet Et
    boş işler müdürü Acun !!!
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum... patron her zaman haklıdır ve parasını veren düdüğü çalar ve hem de gavurun ekmeğini yiyen kılıcını da sallar... Bu kadar atasözü boşuna mı söylendi....
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş bir program olduğu İçin reyting uğruna planlanmış bir girişim olduğu kabak gibi ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR