Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı (19 Haziran)? Eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da yarışmacılar hayallerine veda etmemek için mücadele veriyor. Her hafta elenmelerin yaşandığı Survivor'un 19 Haziran'da kimin bireysel dokunulmazlık aldığı ve gerçekleşen Ada Konseyi'nde kimin eleme adayı olarak seçildiği merak edildi. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2022 00:15 GÜNCELLEME 20.06.2022 00:16 HAYAT
Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı (19 Haziran)? Eleme adayı kim oldu?
Survivor'da bireysel dokunulmazlığı kim kazandı (19 Haziran)? Eleme adayı kim oldu?

Yıldız yarışmacıların yarıştığı Survivor All Star'da takım oyunları sona erip, bireysel döneme geçildi. Bireysel dokunulmazlık oyunu kazanan isim, eleme adayını gösterme avantajı elde ediyor. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survior'da eleme adayı kim oldu? İşte Survivor takip edenlerin merak ettiği tüm soruların yanıtları...

KİM DOKUNULMAZ OLDU? (19 HAZİRAN)

Survivor'da bireysel sisteme geçiş yapıldıktan sonra yarışlar devam ediyor. Bugünkü oyunda finali oynayan Nagihan ve Adem oldu. Başarı sağlayarak dokunulmaz olan isim Adem oldu. 

ELEME ADAYI KİM OLDU? (19 HAZİRAN)

19 Haziran'da yapılan ada konseyinde, dokunulmazlık sahibi olan Adem eleme adayını belirledi. Bu karar doğrultusunda eleme adayı olan isim Berkan oldu. 

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ? (18 HAZİRAN) 

Bu hafta eleme adayları şöyle:

  • Berkan

  • Ogeday

  • Hikmet

  • Nisa

Survivor'dan elenen isim, Ogeday oldu. 

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor'dan elenen isim Atakan olmuştu. 

Survivor Atakan

DAHA ÖNCE KİM ELENMİŞTİ? 

Survivor All Star'ın 11 Haziran Cuma günü yayınlanan yeni bölümde, rakiplerinden en az oyu alarak elenen yarışmacı Anıl oldu. 

Survivor Anıl

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • seda 1 yıl önce Şikayet Et
    laf soyluyorsunuz ama gözünüzü ayırmıyorsunuz ekrandan
    Cevapla
  • ilhan 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz için çok önemli bir haber. şimdi rahatladık....
    Cevapla
  • serkan açık 1 yıl önce Şikayet Et
    bari siz bu adamı haber yapmayın çok önemliydi kimin elendiği......
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun haber değeri nedir? Acun reklamımı bu? Hiç seyretmiyorum, saçma sapan bir şov programı. Dikkat edin yarışma değil. Eminim birincisi bile bellidir.
    Cevapla
  • ismayil 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç seyretmiyorum...yorum yazarken bile yüzünüz kızarmıyor yalan ve iftira atarken..adam meksika.yunanistan ve türkiye olmak üzere 3 ülkeye yarışma düzenliyor.ülkemizin en az yüzde ellisi reiting raporlarına göre seyredilis var....acun tırnağıyla geldi bu yerlere ..kendinizce zararı var derseniz..ala...yardımları ve faydaları kat kat..hasetlere uymayın...
    Cevapla
  • Deli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Herif yalancının Teki Yakında Kodesi Boylar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR