Mustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! "Ben bunları yemem" sözleri...

Mustafa Sandal günümüzdeki ünlülerin aldığı konser ücretlerini eleştirdi. Tarkan'ın yılbaşı gecesi 17 Milyon TL alacağını duyan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın verdiği tepki ise sosyal medyada gündem oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 11:32 GÜNCELLEME 29.11.2022 11:32 HAYAT
Mustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! "Ben bunları yemem" sözleri...
Mustafa Sandal Tarkan'ın yılbaşını ücretini duyunca şaştı kaldı! "Ben bunları yemem" sözleri...

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal gazetecilere verdiği bir röportajda günümüz sanat dünyasında alınan ücretleri değerlendirdi. Yılbaşına yaklaştığımız şu günlerde verilecek konserlerin ücretlerini abartılı bulduğunu söyleyen Mustafa Sandal bakın Tarkan için ne dedi? 

Mustafa Sandal, Etiler'de bir alışveriş merkezinde eşi Melis Sandal ile görüntülendi. Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakmayan müzisyen, astronomik sahne ücretlerine dair yorum yapmaktan da çekinmedi.

Mustafa Sandal

Tamer Karadağlı TRT dizisi ile ekranlara dönüyor! Yeni dizisi ise…Tamer Karadağlı TRT dizisi ile ekranlara dönüyor! Yeni dizisi ise…

"BEN BUNLARI YEMEM"

Ünlü müzisyen normal bir zamana yılbaşı program ücretlerinin daha fazla olduğunu kabul etti ancak "Kimi isimlerin aldıkları rakamları görünce gülesim geliyor" sözlerini söylemekten de geri durmadı. 

Sandal, yılbaşı gecesi alınan ücretleri abartılı bulduğunu ifade etti ve ekledi:

PR yapıyorlar. 30 yıldır sektördeyim, ben bunları yemem!

Tarkan

TARKAN'IN ALDIĞI RAKAMI DUYUNCA GÜLMEYE BAŞLADI

Mustafa Sandal’a Tarkan’ın yılbaşı gecesi 17 milyon alacağı söylendi. Bunun üzerine kahkahalar atan Sandal, "O zaman Tarkan'ın ekibi yaşadı" dedi. 

Afra Saraçoğlu'nun 'Hayır' dediği paylaşımdaki gizem çözüldü! Meğer evlilik teklifi yerine…Afra Saraçoğlu'nun 'Hayır' dediği paylaşımdaki gizem çözüldü! Meğer evlilik teklifi yerine…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • METİN AKMAHMUT 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne acayip toplumuz herkes mükemmel Müslüman ama her nedense gıybet, çekememezlik, iftira biz de biri konuşursa ya hayır söylesin ya da sussun. Bu hadisi de bilmeyen var mı? Güzel insanlar yazdıklarımızın, kırdıklarımızın hesabını ödemeyeceğinizi mi sanıyorsunuz. ALLAH tüm kullarını çok sever. Hesab mahşerde yalnız rabbim sorabilir.
    Cevapla
  • METİN AKMAHMUT 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman bir Türk yükselse başka bir Türk onu aşağı çeker. Düşmana ihtiyacımız yok. Çekememezlik had safhada. Takdir etmek zorunda değilsin destek olmak zorunda da köstek olma. Bırakın insan ları
    Cevapla
  • Tr-1 1 yıl önce Şikayet Et
    Sandal Dogru söylüyor yalan haber yapip sözde süper star fiyat düsmesin Star kalsin yoksa söner gider buda etrafindakilerin isine gelmez alamiyor ama almis gibi yapiliyor MALIYE neredesin anlasilir aliyormu almiyormu.Kapiya geldimi hipe ettim suraya buraya bunlar bilmezmi yolunu kimileride cikar yaw adamin cok yardimi var der.
    Cevapla
  • Emre EROL 1 yıl önce Şikayet Et
    Onca Vatanına Milletine aşık sanatçı varken Vatanını satacak değerlerine sahip çıkmayan müptezellere prim verilmesine çıldırıyorum... Yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Ali AydıN 1 yıl önce Şikayet Et
    tarkan bize birşey ifade etmiyor umrumda deyil ve rakamlarıda şişirdiklerini sanıyorum vergi memurları görevliler nerde 17 milyonun baya bir gelir vergisi olur aa yoksaa asgari üçretlemi geciyor bu zavallı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR