Masterchef'ten kim elendi? Sezona damga vuran yarışmacının vedası yürek burktu!

Her pazar akşamı olduğu gibi bu pazar da Masterchef'te bir veda yaşandı. 27 Kasım'daki eleme finalinde Masterchef'in sevilen yarışmacılarından biri daha hayallerine veda etti. Peki bu hafta kim elendi? Fatmanur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga potada yarıştı. İşte Masterchef'ten elenen isim...

ABONE OL
GİRİŞ 28.11.2022 17:24 GÜNCELLEME 28.11.2022 17:24 HAYAT
Masterchef'ten kim elendi? Sezona damga vuran yarışmacının vedası yürek burktu!
Masterchef'ten kim elendi? Sezona damga vuran yarışmacının vedası yürek burktu!

TV8'de sevilerek takip edilen yarışma programı Masterchef'de yine bir veda yaşandı. Reytingleri alt üst eden Masterchef'te bu hafta da diğer pazar günlerinde olduğu gibi bir yarışmacı elendi. Peki bu hafta kim elendi? İşte detaylar... 

5 yıldır TV8'de izleyici ile buluşan Masterchef'e bir yarışma daha veda etti. 27 Kasım akşamı ekrana gelen bölümde yarışan isimler oldukça başarılı ve yetenekli yarışmacılardan oluşuyor. Bu hafta ise potada ise 4 kişi yer alıyor. 

Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...

HAFTANIN GALİBİ KIRMIZI TAKIM OLDU

Bu hafta, Ayaz'ın kaptanlığında yarışa devam eden Kırmızı takım, Burak Kaya'nın kaptanlık yaptığı Mavi takımı 3-0 yendi. 

TAKIMLAR NASIL?

Kırmızı Takım:

  • Ayaz

  • Metin

  • Görkem

  • Yağız

  • Büşra

Mavi Takım

  • Burak Kaya

  • Gamze

  • Kıvanç

  • Tolga

  • Fatmanur

Masterchef'te telefon kullanmak yasak mı? Resmen açıklandı! Aslında...Masterchef'te telefon kullanmak yasak mı? Resmen açıklandı! Aslında...

KİMLER ADAY?

  • Fatmanur

  • Gamze

  • Burak Kaya

  • Tolga

OYLAMA NASIL OLDU?

İlk oyunu Kırmızı takım kaybetti. Kırmızı takımdan Fatmanur potaya giden ilk isim oldu. 

İkinci oyunu da Kırmızı takım kaybetti. Dokunulmazlığı Kıvanç aldı. Bu kez potaya giden isim Gamze oldu. 

Üçüncü takım oyununu ise yine Kırmızı takım kaybetti. Kırmızı takımdan potaya giden isim kaptan Burak Kaya oldu. 

Potaya giden 4'üncü isim ise, geriye kalan yarışmacılar arasından seçildi. Yapılan yarışmada en az başarı gösteren Tolga potaya giden 4. kişi oldu. 

Bu haftaki potada 2 ayrı oyun oynandı. İlk oyununun sonunda 10 üzerinden puan, ikinci oyunda ise 10 üzerinden puan verildi. 

BİRİNCİ TURDAKİ PUAN DURUMU

İlk oyunun sonunda yarışmacıların puan durumu şöyle:

Fatmanur: 15 Puan

Burak Kaya: 16 Puan

Tolga: 17 Puan

Gamze: 16 Puan

İKİNCİ TURDAKİ PUAN DURUMU

İkinci turdaki puan durumuyla birlikte toplam puan durumu şöyle…

Fatmanur: 26 Puan

Burak Kaya: 34 Puan

Tolga: 28 Puan

Gamze: 36 Puan

MASTERCHEF’TEN KİM ELENDİ

Masterchef'ten elenen isim Fatmanur oldu. 

Masterchef Fatma Nur kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Fatma Nur elendi mi? Hastalığı neydi? Masterchef Fatma Nur kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Fatma Nur elendi mi? Hastalığı neydi?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatmanurun buraya kadar gelmesi paranın her atışta her zaman dik gelmesi gbii birşeydi. Beceriksiz baştan aşağıya kadarr.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten sinir bozucuydu, reyting artsın diye özellikle kamera karşısında oynatılıyorlar diye düşünüyorum. Bence reytinge kesinlikle negatif katkısı oldu. Ben bu dönem hiç izlemedim, sadece her hafta gitti mi diye sordum. Bu haftadan sonra da artık izlemem.
    Cevapla
  • Dadaş1025 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yarışmanın her şeyi yalan. Fırına 35 dilim giren baklavanın 42 dilim çıkması gibi bir sürü hile dönüyor. İsteyen internetten bakabilir.
    Cevapla
  • Fatih ASLAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok Çok İyi Oldu. Çok Daha Erken Gitmeliydi. Onun Yüzünden Bu Programı İzlemeyi Bırakmıştım. Artık Şimdi İzleyebilirim. Çok Sevilen Bir Yarışmacıydı Diye Yazmışınız. Aksine Hiç Kimse Tarfından Hiç Ama Hiç Sevilmeyen Biriydi. Bunun Gibi Saygısız Bir İnsanı Bu Yarışmaya Neden Aldılar Anlamıyorum.
    Cevapla
  • 1234567 Adana 1 yıl önce Şikayet Et
    TÜM TÜRKİYE MERAK İÇİNDEYDİ 'bastır şef" te kim elenecek diye!!!! Şehitler ve vatanımızı ilgilendiren önemli olayları bırakıp boş işlerle insanları oyalayan bu proğramlar da vatana ,millete ihanetin bir türüdür ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR