Pınar Deniz'in ödül konuşmasının taklit olduğu ortaya çıktı! O sözler meğer Rihanna'ya aitmiş!

Yargı dizisindeki Ceylin rolüyle akıllara kazınan Pınar Deniz'in ödül törenindeki yaptığı konuşma gündemde kalmaya devam ediyor. Pınar Deniz'in tepki toplayan konuşmasının aslında kendisine ait olmadığı, ünlü şarkıcı Rihanna'nın önceki dönemde yaptığı bir konuşma olduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2022 18:07 GÜNCELLEME 11.12.2022 18:07 HAYAT
Pınar Deniz'in ödül konuşmasının taklit olduğu ortaya çıktı! O sözler meğer Rihanna'ya aitmiş!
Pınar Deniz'in ödül konuşmasının taklit olduğu ortaya çıktı! O sözler meğer Rihanna'ya aitmiş!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşma ile gündem olan Pınar Deniz'in konuşması taklit çıktı. Oyuncu olmakla dünyayı kurtarmayı ilişkilendiren Pınar Deniz'in tepki toplayan konuşmasının Rihanna'nın yılar önceki bir konuşması olduğu ortaya çıktı. 

4 Aralık akşamı Altın Kelebek Ödül töreninde 'En başarılı Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Pınar Deniz yaptığı konuşmayla gündeme gelmiş ve sosyal medyada alay konusu olmuştu. Günler sonra konuyla ilgili bir gerçek gün yüzüne çıktı. 

Pınar Deniz kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?Pınar Deniz kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşında?

KONUŞMASI RİHANNA'YA AİTMİŞ 

Pınar Deniz'in tepki toplayan ödül konuşmasının ünlü şarkıcı Rihanna'nın yıllar önceki bir konuşması olduğu ortaya çıktı. Sözcükler tamamen aynı olmasa da, yapılan konuşmadaki hikaye ve benzerlikler 'yok artık' dedirtti.

İşte Pınar Deniz'in ve Rihanna'nın o konuşması:

Pınar Deniz: İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı.

Rihhanna'nın konuşması: 5 veya 6 yaşlarındayken reklamları gördüğümü ve dünyanın başka yerlerinde diğer çocukların acı çektiğini izlediğimi hatırlıyorum. Ve bilirsiniz bu reklamlarda '25 Cent verebilir bir çocuğun hayatını kurtarabilirsiniz.' diyordu. Ve ben de kendi kendime düşünürdüm çocukları kurtarabilmek için kaç tane 25 Cent biriktirebileceğimi merak ediyorum ve kendime şöyle dedim 'Büyüdüğümde, zengin olduğumda, dünyadaki tüm çocukları kurtaracağım' dedim.

Pınar Deniz dalga konusu oldu! 'Hukuk okumadan avukat rolü yapınca...'Pınar Deniz dalga konusu oldu! "Hukuk okumadan avukat rolü yapınca..."

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların hayatı taklit zaten
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Hic kimse kendi degil bir ba$kasi.Hep özenti´hep kopya cekip kendine integre etme´hava atma gibi sunni rüzgar i$ik görüntü yayma derdinde..
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    işte sanatçı diye nitelendirdiğimiz aslında sadece bir şekilde "ÜNLÜ" olan bu tiplerin beş para etmez dizileri haricinde de ne kadar "başarılı" oldukları görüyoruz.
    Cevapla
  • Ayyyy 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ajansların kişi ve kurumların ellerine verdikleri metinlerden bu kadar oluyor. İntihal, Taklit, kopya sahtekarlık. ne dersen. Plastik sırıtmalar suni laflar naylon ilişkiler.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi olmayı beceremeyip başkalarına benzemeyi marifet sayan tiplerden biri..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR