Devrim Özkan travmasını böyle anlattı: Olmuyor, beynim durumu reddediyor

Gelsin Hayat Gibi dizisinin başrol oyuncu Devrim Özkan'ın deprem paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Deprem travmasını atlatamadığını dile getiren oyuncu Devrim Özkan geceleri de uyuyamadığını anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2023 09:12 GÜNCELLEME 27.02.2023 09:12 HAYAT
Devrim Özkan travmasını böyle anlattı: Olmuyor, beynim durumu reddediyor
Devrim Özkan travmasını böyle anlattı: Olmuyor, beynim durumu reddediyor

Show TV ekranlarının çok izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin Songül'ü, Devrim Özkan depremin başından beri yardım faaliyetlerinden bulunan isimler arasında. Oyuncu Devrim Özkan yaptığı son paylaşımla deprem travmasının nasıl atlatılacağını bilmediğini dile getirdi. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından, deprem bölgesinde normale dönme çalışmaları devam ediyor. Depreme kayıtsız kalmayan oyuncu Özkan da konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. 

Devrim Özkan kimdir ve kaç yaşındadır? Devrim Özkan  oynadığı diziler...Devrim Özkan kimdir ve kaç yaşındadır? Devrim Özkan oynadığı diziler...

Devrim Özkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sıçramaktan yorulduğunu ve uyuyamadığını anlattı. İşte Devrim Özkan'ın o açıklaması: 

Ben normale dönemiyorum. Bu travmayı nasıl atlatacağımızı bilmiyorum. Öyle çalışıyorum, gündelik işlerimi yapıyorum ama olmuyor. Beynim durumu hâlâ reddediyor. Uyuyamıyorum. Sıçramaktan yoruldum. Üzülmekten ve yetememekten yoruldum. Allah’ım umarım bir daha böyle bir acıyı asla yaşatmasın.

Acun TV8 ve Exxen için alınan yeni kararı duyurdu! Deprem sonrasında açıkladıAcun TV8 ve Exxen için alınan yeni kararı duyurdu! Deprem sonrasında açıkladı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    “Şu görünen memleket bir manevra meydanıdır. Hem sanayi-i garibe-i sultaniyenin meşheridir. Hem muvakkat temelsiz misafirhaneleridir. Görmüyor musun ki, her gün bir kafile gelir, biri gider, kaybolur. Daima dolar boşanır. Bir zaman sonra şu memleket tebdil edilecek. Bu ahali başka ve daimî bir memlekete nakledilecek. Orada herkes hizmetine mukabil ya ceza, ya mükâfat görecek." Sözler / Bediüzzaman
    Cevapla
  • Kartalbaba 44 1 yıl önce Şikayet Et
    Hazır gece kalkmışken 2 rekat teheccüd kıl dua et bişeyciğin kalmaz rahat uyursun...
    Cevapla
  • Esen 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereden biliyorsun kılmadığını? Kılıyorum diye reklam mı yapmalı yoksa?
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyin reddeder,İMAN halleder vesselam.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayat avucundaki su gibidir,sen tutmaya çalıştıkça o akıp gider.
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    En son ölüm gelir yine de erken deriz.Ölümümüzden sonra mezarımızı yerde aramayınız,bizim mezarımız ariflerin gönüllerindedir.HAZRETİ MEVLANA CELALEDDİN-İ RUMİ HAZRETLERİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR