Devrim Özkan kimdir ve kaç yaşındadır? Devrim Özkan oynadığı diziler...

Show TV'nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterini oynayan Devrim Özkan, oyunculuk performansı ile adından söz ettirdi. Peki Devrim Özkan kimdir? Çok sayıda internet kullanıcısı Devrim Özkan'ın yaşını ve nereli olduğunu merak etti. İşte, araştıranlar için Devrim Özkan biyografisi...

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2024 09:42 GÜNCELLEME 03.01.2024 09:42 BİYOGRAFİ
Devrim Özkan kimdir ve kaç yaşındadır? Devrim Özkan  oynadığı diziler...
Devrim Özkan kimdir ve kaç yaşındadır? Devrim Özkan oynadığı diziler...

Devrim Özkan, 2 Eylül 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Muğlalı'dır. Şimdilerde 25 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise mezuniyetinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda öğrenim görmeye başladı. Buradaki eğitimi hala devam etmektedir. 

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da oyunculuk kariyerine adım attı. Profesyonel anlamdaki ilk oyunculuk deneyimin 2017'de Rüya dizisi ile yaşadı. Show TV ekranında yayınlanan bu dizinin ardından Kanal D'nin sevilerek takip edilen dizisi Vatanım Sensin'de boy gösterdi.

Kısa süre içinde oyunculuk performansı ile göz dolduran Devrim Özkan TRT1'in beğeni toplayan dizisi Vuslat'ta da rol aldı. En son Mevlana isimli yapımda rol aldıktan sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol almaya başladı.

Günümüzde ise Show TV ekranında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisinde başrol oynamaktadır. Dizide Fidan Sezai karakterine hayat vermektedir. 

DEVRİM ÖZKAN DİZİLERİ

  • 2017 - Rüya

  • 2017-2018 - Vatanım Sensin

  • 2019-2020 - Vuslat

  • 2021 - Ex Aşkım

  • 2020-2021 - Ramo

  • 2021 -  Mevlana

  • 2022 - Gelsin Hayat Bildiği Gibi

  • 2023 - Ne Gemiler Yaktım

  • 2023 - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi hangi gün? Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları kimdir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi hangi gün?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR