İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e böyle seslendi: Haddini bil, nankör olma

Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay'ın sanatçılıklarına laf eden Mustafa Keser'e tepki İbrahim Tatlıses'ten geldi. İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser'in İbo Show'a çıktıktan sonra ünlü olduğunu ama kendisi için önlemini aldığını ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2024 17:19 GÜNCELLEME 29.04.2024 17:19 HAYAT
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e böyle seslendi: Haddini bil, nankör olma
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e böyle seslendi: Haddini bil, nankör olma

28 yıllık sanatçı Mustafa Keser geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile gündem olmuştu. Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay gibi isimleri eleştiri yağmuruna tutan Mustafa Keser ilk tepkiyi İbrahim Tatlıses'ten aldı.

Mustafa Keser, Orhan Gencebay'ın iyi bir müzisyen olduğunu ancak iyi bir ses sanatçısı olmadığı ifade edip ekledi: Müslüm Gürses Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor. 

Bu sözleri duyan İbrahim Tatlıses oldukça hiddetlendi ve Aramızda Kalmasın isimli magazin programına telefon ile bağlandığı konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: 

Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şow’a çıkardım, oradan aldı yürüdü. Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz. Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim.

MUSTAFA KESER'DEN KORAY AVCI'YA GÖNDERME

Mustafa Keser, genç şarkıcılardan rahatsız olduğunu ifade etti. Diğer yandan Koray Avcı'yı işaret ederek eğittiği bu ismin kendisinden daha iyi para kazandığını şu sözlerle anlattı: 

Yanıma oturtup görünsün, adam olsun diye birini getirdiler. Şimdi adam oldu. Benden iyi para kazanıyor. İki defa uçakta karşılaştık, yüzünü çevirip selam vermedi.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Murat 1 hafta önce Şikayet Et
    Mustafa Keser kısmen doğru ama yanlış yorumlar yapmış. Aslında biraz oturaklı olsaydı muazzam isimlerden biri. 28 yıllık denilmiş ama bu yanlış, İbo'nun "Senin Yeşil Gözlerin" şarkısı ona ait bir sanat musikisi eseridir. Ne olursa olsun Tatlıses'den kaliteli biridir.
    Cevapla
  • misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    turkiyede mutlaka biri birilerini elestirmek zorundami ayiptir yav herkes kendine baksa ama gercekten baksa baskasini elestirmez once kendi aciklarini gorur
    Cevapla
  • Şahsi 1 hafta önce Şikayet Et
    Burda ismi geçen sözde sanatçıların hepsi millete 50 sene boyunca hep acı umutsuzluk hayal ve boşluk aşıladı. O kadar insanı ayyaş yaptılarki dinsiz imansız gereksiz insanlar çoğaldı boşu boşuna.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    İyi olmuş demekki nankörlük bulaşıcı sayın keser Bu eleştirdiğin sanatçıların yanına yaklaşamazsın sesinle müziğinle Zaten onlarda seni muhatap almaz
    Cevapla
  • gretret 4 gün önce Şikayet Et
    boş yapma keser sesi çok iyidir ses sanatçısı
    Cevapla
  • Yaren 1 hafta önce Şikayet Et
    Musto yanlış adamı eleştirmişin orhan bey Türkiye nin en beyfendi sanatcısıdır. hiç bir hava gürültü sü etek birliği olmamış adam gibi adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR