Bahar dizisinin başarılı oyuncusu gündem oldu! Meğer güzelliğini annesinden alıyormuş!

Bahar' dizisinde Seren karakterine hayat veren Nil Sude Albayrak hem oyunculuğu ile hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güzel oyuncunun annesini görenler ise şoke oldu. Peki, Bahar dizisinin Seren'i Nil Sude Albayrak kimdir, nereli kaç yaşında?

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 19:02 GÜNCELLEME 24.04.2024 20:20 HAYAT
Bahar dizisinin başarılı oyuncusu gündem oldu! Meğer güzelliğini annesinden alıyormuş!
Bahar dizisinin başarılı oyuncusu gündem oldu! Meğer güzelliğini annesinden alıyormuş!

Sosyal medya hesabını da aktif kullanan Nil Sude Albayrak, annesi Nihal Albayrak'ı paylaşınca ilgi odağı oldu. Annesinin güzelliği takipçilerinin diline düştü. Genç oyuncuya "Güzelliğinin kaynağı belli oldu" yorumları yağdı.

En son Aile dizisinin kadrosunda yer alan Nil Sude Albayrak, şimdilerde Bahar dizisinin "Seren" karakterini canlandırarak sevenlerinden takdir topladı. Güzel oyuncunun, sosyal medya paylaşımda annesini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte, Nil Sude Albayrak'ın annesi!

Annesi Nihal Albayrak'ı görenler, Nil Sude'nin güzellik kaynağını tescilledi!

NİL SUDE ALBAYRAK KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nil Sude Albayrak, lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamlamıştır Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat oyunculuk Atölyesi'nde eğitim alarak, tiyatro kariyerine başlamıştır. Tiyatro oyunlarında önemli roller üstlenen başarılı oyuncu,. reklam sektöründe de yer almış ve bilinmiş markalar için kamera önüne geçmiştir. Daha sonra ise tiyatro ve reklam çalışmalarının yanı sıra 2021 yılından itibaren Birthday, Şahmeran, Aile gibi film ve dizilerde izleyicilerle buluşmuştur. 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR