Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! "Milletin ağız kokusunu çektim!"

Canlı yayında çileden nasıl çıktığını anlatan ünlü şarkıcı Demet Akalın, yaşadığı skandalı izleyicilerle paylaştı. Kiracısıyla yaşadığı polemiği anlatan Akalın, ne zorluklarla o evi aldığını dile getirdi. İşte, Demet Akalın'ın başını derde sokan o olay!

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2024 21:41 GÜNCELLEME 24.04.2024 21:48 HAYAT
Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! "Milletin ağız kokusunu çektim!"
Demet Akalın'ı çileden çıkarttılar! "Milletin ağız kokusunu çektim!"

Canlı yayında ev sahibi olduğu daire ile ilgili yaşadığı sıkıntılardan bahseden Demet Akalın, kiracısını neredeyse bedavaya oturttuğunu söyledi. Kiracısının Akalın'la dalga geçer gibi konuşması ise ünlü şarkıcı tamamen çileden çıkarttı. Gayrimenkul yatırımı ile ilgili yaşadığı krizi seyircilerle paylaşan Akalın'a dinleyenler hak verdi. İşte, Demet Akalın'ın sınırlarını zorlayan o kiracı!

Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!Dünya güzelinden beklenen haber geldi! İşte, ünlü mankenin en mutlu günü!

ALDIĞIM KİRA, RESTORANDAKİ HESAPLARLA AYNI!

Mankenlik yaptığı yıllarda aldığı evi 5 bin TL karşılığında kiraya veren Demet Akalın; "Evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam emlakçıya gidip 'programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş." sözleriyle isyan etti.

Kiracısının Akalın'la adeta dalga geçer gibi zam yapacaktım ama vazgeçtim demesi ise sinirleri oynattı.

ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…ATV ekranlarında kan donduran olay! İsmini vermek istemeyen izleyici Esra Erol’u korkuttu…

Demet Akalın, "5 bin liraya bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, üç-dört bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim.' ifadelerine yer verdi.

MİLLETİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKTİM

Manken olduğu yıllarda çok çalışarak gayrimenkul edindiği dile getiren Akalın, "Sen kimsin ki? Ev benim! Ve adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat... Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Onu krediyle ödedim. Sen gidip 'programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim' diyeceksin. Ben de 'ver' dedim avukata sinir oldum." cümleleriyle canlı yayında çileden çıktı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Tepki 1 hafta önce Şikayet Et
    İnandık mı,evettt...
    Cevapla
  • Züleyha 1 hafta önce Şikayet Et
    Her kelimesi doğru Bizde aynı olayı yaşıyoruz 40 bin tl kirası Olan lüks sitede 4500 veriyor ve ben evi borçla ödüyorum satmak istiyorum eve emlakçıyı ve müşteriyi göstermiyor . Resmen evin sahibi oldu Hakkımı helal etmiyorum
    Cevapla
  • Kul insan 1 hafta önce Şikayet Et
    Sadece Rabbimiz Allah cc
    Cevapla
  • Doğruya doğru 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu devirde evin mi var, derdin var
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR