Hülya Koçyiğit'ten önemli açıklama! Uyardıktan sonra nasihat etti...

TRT2'de yayınlanan "Hülya Koçyiğit ile Film Gibi Hayatlar" programının sunuculuğunu yapan Türk sineması oyuncusu Hülya Koçyiğit sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Hülya Koçyiğit adına açılan sahte hesapları farklı bir üslup ile uyardı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2024 09:13 GÜNCELLEME 20.05.2024 09:13 HAYAT
Hülya Koçyiğit'ten önemli açıklama! Uyardıktan sonra nasihat etti...
Hülya Koçyiğit'ten önemli açıklama! Uyardıktan sonra nasihat etti...

En son 2009'da Altın Kızlar isimli dizide oyunculuk performansı sergileyen, TRT2'de yayınlanan "Hülya Koçyiğit ile Film Gibi Hayatlar" programının sunuculuğunu yapan Koçyiğit, kendisi adına açılan sahte hesaplar hakkında konuştu.

Yeşilçam denince ilk akla gelen sanatçılar arasında yer alan Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, x (twitter) hesabının olmadığını aktardı ve sahte hesap açmayla uğraşan insanlara kitabı, bilimi, sanatı ve sporu önerdi. 

Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları itirafı! 'Benden sonra Kadir İnanır...'Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları itirafı! "Benden sonra Kadir İnanır..."

İşte, Hülya Koçyiğit, Instagram hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım:

Benim x (twitter) hesabım yoktur. Resmi olarak kullandığım tek sosyal medya hesabım ‘hulyakocyigitresmi’ profil adıyla instagram’dır. Adıma açılan hiçbir sosyal medya hesabını ve hesabın yazdıklarını ciddiye almamanızı bir kez daha bilginize sunarım. Ve sahte hesaplar açıp, kıymetli zamanını bu işlere harcayanlara açıp kitap okumalarını, bilimden, sanattan, spordan faydalanarak ruhlarını beslemelerini sevgiyle tavsiye ederim.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR