Bülent Ersoy'un vasiyet açıklaması şok etti: Çamaşır suyuyla yıkansın...

Daha önce kendisine özel mezarlık tasarımı ile adından söz ettiren Bülent Ersoy bu kez de ölümünden sonrası için istedikleri ile gündeme geldi. Menajeri Haluk Şentürk'e vasiyetini bildiren Bülent Ersoy en güzel sesli hocalarla dualar okutturulmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2024 17:28 GÜNCELLEME 20.05.2024 17:28 HAYAT
Bülent Ersoy'un vasiyet açıklaması şok etti: Çamaşır suyuyla yıkansın...
Bülent Ersoy'un vasiyet açıklaması şok etti: Çamaşır suyuyla yıkansın...

Mezarlık tasarımı ile geçtiğimiz sene gündeme gelen Bülent Ersoy bu kez de vasiyeti ile adından söz ettirdi. Bülent Ersoy, öldükten sonra istediklerini tek tek sıraladı. 

12 Mayıs'ta Anneler günü münasebeti ile annesi Necla Poyraz'ın kabrini ziyaret eden Türk sanat müziği sanatçısı sosyal medyadan fotoğraf paylaşıp, altına şu notu düştü: 

Bu arada hissettin mi bilemiyorum ama mezarını senin şahsına münhasır, ayrıcalıklı bir stilde, sana özel çizdirtip öyle kreatif bir yaptırdım ki; tam sana yakışır çok çok şık, çok çok zarif oldu tüm görüntüsü vallahi anacığım... Hem de bil bakalım hangi renkleri kullandırttım mezar mermerlerinde? Tabii ki de renklerin en asili senin aşık olduğun, Beşiktaş'ının renkleri siyah ve beyaz renklerde yaptırdım.

VASİYETİNİ AÇIKLADI

Bülent Ersoy, öldükten sonra mezarının her gün klorak ve çamaşır suyuyla yıkanmasını, taze çiçeklerle donatılmasını ve ardından en güzel sesli hocalarla dualar okutturulmasını istedi.

İşte Bülent Ersoy'un, menajeri Haluk Şentürk'e yönelik yaptığı o açıklama: Bana bak, beni de sen gömeceksin. Aman ha mezarım çok şık olsun, çok çok temiz olsun ve her gün kloraklarla, çamaşır suları ile yıkanıp temizlensin, çiçeklerim hep taze konsun ve hepsinden de önemlisi sürekli dualar okuttur bana en güzel sesli hocalarla.

Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları itirafı! 'Benden sonra Kadir İnanır...'Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları itirafı! "Benden sonra Kadir İnanır..."

KENDİSİNE MEZARLIK ALMIŞTI

Bülent Ersoy geçtiğimiz sene, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda 3 kişilik bir mezar yeri almıştı. Aldığı mezarlığın da standart olmayacağı bilgisi sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Şifreli ve asansörlü olacak bu özel mezar için 1,5 Milyon TL para ayırdığı söylenmişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Fatma 1 ay önce Şikayet Et
    Kendinize bakin once. Gunahlarinizi düşünün. Ne isterse yapar .Kul kınadığını yaşamadan ölmez.
    Cevapla
  • Mustafa.. 1 ay önce Şikayet Et
    Bülent ersoya yorum yapanlara sesleniyorum sizin gideceğiniz yer garantimi onu sadece Allah bilir rabbim ameli kadar merhamet etsin herkes önce kendine baksın
    Cevapla
  • Hoca 1 ay önce Şikayet Et
    Bunun adına düpedüz ahmaklık denir. Evvela bir defa sen cinsiyetini değiştirmekle dinimizdeki en büyük günahı işledin ve Allah ın lanet ettiği kullar arasına girdin. Ayrıca bu dünyada Allah'ın emir ve yasakları doğrultusunda bir hayat sürmedikten sonra değil çamaşır suyla saat başı zemzem ve gül suyuyla mezarın yıkansa bile zerre kadar hiçbir faydası olmaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    istersen kat tirilonlar harca
    Cevapla
  • Ali29 1 ay önce Şikayet Et
    Sen ne yaparsan yap kabir ya cennet bahçelerinden bir bahçe yada cehennem çukurundan bir çukur. yukarıda ki resme bi bakar mısınız nasıl bir yaratık böyle insan mı başka bişey mi bu çıkınca tavsiyem çocuklarınızı ekrandan uzak tutun gece rüyalarına girer ve korkarlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR