Arda Güler meğer eskiden oyuncuymuş! Bakın hangi filmde oynamış...

Futbolculuk kariyeri ile adını tüm dünyaya duyuran Arda Güler'in yıllar öncesinde oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Arda Güler'in seneler sonra gün yüzüne çıkan görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Ünlü futbolcu bundan 10 yıl önce o filmde.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2024 14:12 GÜNCELLEME 30.07.2024 14:12 HAYAT
Arda Güler meğer eskiden oyuncuymuş! Bakın hangi filmde oynamış...
Arda Güler meğer eskiden oyuncuymuş! Bakın hangi filmde oynamış...

Türk Milli Futbol Takımının başarılı oyuncu Arda Güler'in eskilere dayanan görüntüleri ortaya çıktı. Dünyaca ünlü futbolcunun 2013'te Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde meğer oyuncuymuş.

Eski Fenerbahçeli, günümüzde ise Real Madrid'de forma giyen futbolcu Arda Güler'in futbol kariyerinin başlarında oyunculuk da yaptığı gün yüzüne çıktı. O görüntüler oldukça dikkat çekti.

Henüz 8 yaşındayken, başrolünde Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Behzat Ç. Ankara Yanıyor sinema filminde oynadı. Rol aldığı sahnede ise, sahada takım arkadaşlarıyla birlikte antrenör Behzat Ç.'den taktik alıyordu. 

Küçük yaşlarda futbola başlayan Arda Güler'in, şimdilerde Etimesgut Belediye Başkanlığı yapan oyuncu Erdal Beşikçioğlu ile olan sahnesi sosyal medyada gündem oldu. 

Survivor 2025 kadrosu belli oluyor! Bomba 2 yarışmacı yarışmadaSurvivor 2025 kadrosu belli oluyor! Bomba 2 yarışmacı yarışmada

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Bekir dayı 1 ay önce Şikayet Et
    Adam hiç ardaya benzemiyor ula
    Cevapla
  • Çorum 1 ay önce Şikayet Et
    Çocuk harbi on numara oyuncu çıktı
    Cevapla
  • Yaprak 1 ay önce Şikayet Et
    Ne oynamış bee..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR